Vinkemikalier

Den sköna konsten vintillverkning kräver en hel del ingredienser och vinkemikalier. För att undvika ett grumligt vin används klarningsmedel. Har du inte helt misslyckats kan de starkaste klarningsmedel rädda upp ditt grumliga vin utan att ge vinet någon bismak. Citronsyra är en annan vinkemikalie som används för pH-justering. En annan ingrediens är jästnärsalt. Vi har också produkter för en snabbare jäsning och har du en önskan om lagring på ekfat, men inga ekfat, får du samma lagrade smak med hjälp av ekspån.
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 25-36 av 37

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
  1. Edelmans VinsyraEdelmans Vinsyra
    Edelmans Vinsyra
    Rating:
    92%
    14 kr
  2. Edelmans Vinsvavla 10 gEdelmans Vinsvavla 10 g
    Edelmans Vinsvavla 10 g
    Rating:
    83%
    14 kr
  3. Edelmans Tannin 5 gramEdelmans Tannin 5 gram
    Edelmans Tannin 5 gram
    Rating:
    86%
    18 kr
  4. Citronsyra 50 gramCitronsyra 50 gram
    Citronsyra 50 gram
    Rating:
    95%
    14 kr
  5. PectolasePectolase
    Pectolase
    Rating:
    100%
    11 kr
  6. Skumdämpare 100 mlSkumdämpare 100 ml
    Skumdämpare 100 ml
    Rating:
    90%
    109 kr
  7. Extraklar - SuperklarningExtraklar - Superklarning
    Extraklar - Superklarning
    Rating:
    98%
    19 kr
  8. Klarningsmedel A + BKlarningsmedel A + B
    Klarningsmedel A + B
    Rating:
    93%
    14 kr
  9. Jässtopp för vin (påse 2)Jässtopp för vin (påse 2)
    Jässtopp för vin (påse 2)
    Rating:
    96%
    11 kr
  10. JästnärsaltJästnärsalt
    Jästnärsalt
    Rating:
    94%
    11 kr
  11. BentonitBentonit
    Bentonit
    Rating:
    100%
    5 kr
  12. Vinsvavla 3,5 gVinsvavla 3,5 g
    Vinsvavla 3,5 g
    Rating:
    93%
    5 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 25-36 av 37

Sida
per sida
Sätt fallande sortering