0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Öljäst

Under denna kategori hittar du både flytande och frystorkad Öljäst. Kända märken såsom Danstar, Brewers Choice, Safale, Saflager och Brewferm. Ett riktigt öl består av humle, malt, jäst och vatten - ingenting mer. Hemligheten med att brygga ett gott öl är naturligtvis i vilka proportioner man blandar dessa fyra ingredienser men råvarorna är självklart lika viktiga. På samma sätt som du påverkar smaken med humle och malt har det även betydelse vilken öljäst du använder. Här på PGW Produkter har vi öljäst som passar för alla sorters öl - från fruktig belgisk klosteröl till stenhård amerikansk IPA och engelsk lager.
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 47

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Öljäst Lallemand London ESB
    Nedsatt pris!

    Öljäst Lallemand London ESB

    Öljäst Lallemand London ESB
    43 kr
     Lägg i varukorgen
  • Bulldog B1 Universal Ale
    Nedsatt pris!

    Bulldog B1 Universal Ale

    Universal Ale Yeast (Bulldog) 10gr Bulldog B1 Universal Ale yeast is perfect for brewing beer styles where you want a hoppy or fruity flavour. A very robust and all-round ale yeast. Dosage: 1 sachet (10g) for 20-25L (5.3 - 6.6 US Gallons) Fermenting temperature: 18-23°C (64-73°F). Ideally 21°C (70°F). Pitching: Sprinkle on top of wort. Attenuation: 70-75% Flocculation: Medium Certifications: Kosher, EAC Storage recommendation: Store cool.
    29 kr
     Lägg i varukorgen
  • Bulldog B16 Belg. Saison
    Nedsatt pris!

    Bulldog B16 Belg. Saison

    Belgian Saisson yeast (Bulldog) 10gr Bulldog B16 Belgian Saison is a Farmhouse yeast, promoting spicy and complex aromas with unique tartiness and spicyness in your Saison beer. Dosage: 1 sachet (10g) for 20-25L (5.3 - 6.6 US Gallons) Fermenting temperature: 18-30°C (64-86°F). Ideally 25°C (77°F). Pitching: Sprinkle on top of wort. Attenuation: 85-90% Flocculation: Medium Certifications: Kosher, EAC Storage recommendation: Store cool.
    29 kr
     Lägg i varukorgen
  • Bulldog B19 Belg. Trapix
    Nedsatt pris!

    Bulldog B19 Belg. Trapix

    Belgian Trapix yeast (Bulldog) 10gr Bulldog B19 Belgian Trapix is the perfect yeast for brewing speciality Belgian Beers such as Blonde, Bruin, Dubbel, Tripel, Quardupel or Belgian Pale Ale. Dosage: 1 sachet (10g) for 20-25L (5.3 - 6.6 US Gallons) Fermenting temperature: 18-25°C (64-77°F). Ideally 21°C (70°F). Pitching: Sprinkle on top of wort. Attenuation: 75-80% Flocculation: High Certifications: Kosher, EAC Storage recommendation: Store cool.
    29 kr
     Lägg i varukorgen
  • Bulldog B23 Steam Lager
    Nedsatt pris!

    Bulldog B23 Steam Lager

    Bulldog B23 Steam Lager yeast can ferment both cold and warm. Perfect for fruity and estery hybrid Lagers such as California Common or other modern Lagers. B23 Steam Lager yeast Dosage: 1 sachet (10g) for 20-25L (5.3 - 6.6 US Gallons) Fermenting temperature: 13-20°C (55-68°F). Ideally 16°C (61°F). Pitching: Sprinkle on top of wort. Attenuation: 75-80% Flocculation: High Certifications: Kosher, EAC Storage recommendation: Store cool.
    29 kr
     Lägg i varukorgen
  • Bulldog B34 German Lager
    Nedsatt pris!

    Bulldog B34 German Lager

    English Ale Yeast (Bulldog) 10gr German bottom fermenting lager yeast. Dosage: 1 sachet (10g) for 20-25L (5.3 - 6.6 US Gallons) Fermenting temperature: 9-14°C (48-57°F). Ideally 12°C (54°F). Pitching: Sprinkle on top of wort. Attenuation: 70-75% Flocculation: High Certifications: Kosher, EAC Storage recommendation: Store cool. Bulldog B34 German Lager yeast is a bottom fermenting yeast. Creates a crispy finish and a good balance between floral and fruitiness in your German style Pils or other hoppy beer such as Kellerbier.
    29 kr
     Lägg i varukorgen
  • Bulldog B38 Amber Lager
    Nedsatt pris!

    Bulldog B38 Amber Lager

    10 gram Amber Lager från Bulldog är en bottenfermenterande jäst som tar fram sötman från malten och ger en Lager med fyllig kropp. Perfekt för Helles, Tmavé, Bock, Märzen eller Schwarzbier. Använd en påse till 20-25 liter. Strö jästen över din vört.  Rekommenderad jästemperatur: 9-14°C, Idealiskt är 12°C.Flockulering: Hög Förvaras svalt. 
    29 kr
     Lägg i varukorgen
  • Bulldog B4 English Ale
    Nedsatt pris!

    Bulldog B4 English Ale

    10 gram Alejäst från Bulldog. Idealisk för toppfermenterade ölstilar så som Porter, Bitters och Brown Ale. Använd en påse till 20-25 liter. Strö jästen över din vört.  Rekommenderad jästemperatur: 16-21°C, Idealiskt är 18°C.Flockulering: Hög Förvaras svalt. 
    29 kr
     Lägg i varukorgen
  • Bulldog B44 European Ale
    Nedsatt pris!

    Bulldog B44 European Ale

    10 gram Alejäst från Bulldog. Idealisk för toppfermenterade ölstilar som du jäser under 20°C, så som Kölsch, Altbiermen även Scottish Ale. Jästen fungerar även utmärkt för Barley Wine och Imperial Stout.  Använd en påse till 20-25 liter. Strö jästen över din vört.  Rekommenderad jästemperatur: 15-21°C, Idealiskt är 18°C.Flockulering: Låg Förvaras svalt. 
    29 kr
     Lägg i varukorgen
  • Bulldog B49 Bavaria Wheat
    Nedsatt pris!

    Bulldog B49 Bavaria Wheat

    10 gram Vetejäst från Bulldog. Bästa valet för tysk öl så som Hefeweizen, Dunkelweizen och Weizenbock. Använd en påse till 20-25 liter. Strö jästen över din vört.  Rekommenderad jästemperatur: 18-25°C, Idealiskt är 21°C.Flockulering: Låg Förvaras svalt. 
    29 kr
     Lägg i varukorgen
  • Bulldog B5 American West
    Nedsatt pris!

    Bulldog B5 American West

    10 gram American Alejäst från Bulldog. Perfekt för din IPA, American Pale Ale eller Dubbel IPA. Använd en påse till 20-25 liter. Strö jästen över din vört. Rekommenderad jästemperatur: 16-21°C, Idealiskt är 18°C. Flockulering: Medium Förvaras svalt.
    29 kr
     Lägg i varukorgen
  • White Labs Irish Ale WLP004
    Nedsatt pris!

    White Labs Irish Ale WLP004

    White Labs Irish Ale WLP004. Denna jäst ger en aning diacetyl som balanseras av en lätt fruktighet, samt att den ger en ganska torr och frisk jäsningsprofil. Perfekt för irländska ale, stout, porter, brown och red ale, samt att den ger ett intressant bidrag till pale ale.
    79 kr
     Lägg i varukorgen
  • Philly Sour
    Nedsatt pris!

    Philly Sour Lalleman Jäst

    WildBrew Philly Sour är en jäst som har den speciella egenskapen att både kunna producera etanol och mjölksyra under en och samma jäsning. Smakprofilen är syrlig, med toner av rött äpple, persika och annan stenfrukt. Philly Sour kan användas för öl där en uppfriskande syra är önskvärd, som berliner weisse, gose och andra traditionella, syrliga öltyper. Till skillnad från mjölksyrebakterier är denna jäst inte känslig för humlens alfasyror och kan alltså användas även för välhumlad syrlig öl (som Sour IPA).
    59 kr
     Lägg i varukorgen
  • Mangrove Jacks M21
    Nedsatt pris!

    Öljäst Mangrove Jack's CS M21 Belgian Wit 10gr

    En traditionell överjäst som har bra balans mellan fruktiga estrar och värmande kryddfenoler. Jästen lämnar lite sötma och klarnar bra om den lämnas tillräckligt länge. Denna Belgisk wit-jäst ger en mycket lätt kryddig ton med en antydan av bubbelgums karaktär.
    29 kr
     Lägg i varukorgen
  • Öljäst Mangrove Jack's CS M12 Kveik Yeast 10gr
    Nedsatt pris!

    Öljäst Mangrove Jack's CS M12 Kveik Yeast 10gr

    M12 Kveik jäser rent och snabbt, Gärna vid temperaturer mellan 30-40°C, då den uttrycker smaker av apelsin och citrus
    (2)
    57 kr
     Lägg i varukorgen
  • White Labs Belgian Wit II Ale WLP410
    Rea
    Nedsatt pris!

    White Labs Belgian Wit II Ale WLP410

    White Labs Belgian Wit II Ale WLP410 är något kryddigare än WLP400. Den lämnar en något högre sötma och används till att jäsa Belgian Wit, Kryddiga Ales, Veteale och andra specialöl. Förjäsbarhet: 70-75%Alkoholtolerans: 5-10% Flockning: Låg till medelJästemperatur: 19-23 °c

    Ordinarie pris 79 kr

    Special Price 39,50 kr

     Lägg i varukorgen
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 47

  1. 1
  2. 2
  3. 3