• Alkoholmätare m cylinder
  • Alkoholmätare m cylinder

Alkoholmätare m cylinder

Kvalitet
Pris
28 recension(er)
43 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 28

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Bra recenserad av Fredrik on 2020-06-03
    Pris
    Kvalitet

    Gjorde det den skulle

  2. Utmärkt alkoholmätare för sprit recenserad av Thomas on 2020-04-29
    Kvalitet
    Pris

    Alkomätaren håller hög kvalitetsnivå. Använder den dagligen nu under corona-krisen, då jag tillverkar egen handsprit. Tack för snabb och trygg leverans! / Thomas

  3. 5 recenserad av Leila on 2020-04-19
    Pris
    Kvalitet

    Den funkar bra, man häller det man vill mäta i en cylinder å termometern flyter på rätt grad sas.

  4. 5 recenserad av Leila on 2020-04-19
    Pris
    Kvalitet

    Den funkar bra, man häller det man vill mäta i en cylinder å termometern flyter på rätt grad sas.

  5. 5 recenserad av Leila on 2020-04-19
    Pris
    Kvalitet

    Den funkar bra, man häller det man vill mäta i en cylinder å termometern flyter på rätt grad sas.

  6. Prisvärd recenserad av Matte on 2020-03-16
    Pris
    Kvalitet

    en mätare som gör det den ska. följer med en glascylinder som mätaren sänks ner i.

  7. bra mätare, nöjd recenserad av Kent Tomas on 2020-02-24
    Pris
    Kvalitet

    bra mätare,nöjd

  8. Funkar fint recenserad av Isac on 2020-01-18
    Pris
    Kvalitet

    Inga problem att använda

  9. Komplett recenserad av Martin on 2020-01-08
    Pris
    Kvalitet

    Jättebra att cylindern passar så bra ihop med mätaren. Ska vara rädd om grejerna för de är förstås ömtåliga.

  10. jag är nöjd recenserad av Conny on 2019-10-07
    Pris
    Kvalitet

    Jag är nöjd med alkoholmätaren.

Artiklar 1 till 10 av totalt 28

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skriv din recension

Du recenserar: Alkoholmätare m cylinder

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet