• Lilla Jäskitet

Lilla Jäskitet

Pris
Kvalitet
54 recension(er)
133 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 54

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  1. Toppenprodukter recenserad av Ginger Christina on 2019-09-27
    Pris
    Kvalitet

    Julglöggen puttrar på

  2. Hyfsat okej kit recenserad av Benny Nils- on 2019-09-23
    Kvalitet
    Pris

    Häverten funka dåligt fick teleskop röret det höll inte tätt. Annars var all bara bra

  3. BRA recenserad av Åke Carl on 2019-09-07
    Pris
    Kvalitet

    bra

  4. Nöjd recenserad av Brage on 2019-08-31
    Pris
    Kvalitet

    Som nybörjare är det ok att få börja med att beställa en grund sats. Lite svårt att söka på olika vin sorter , men det kanske är en vane sak.
    Nöjd med leveransen

  5. Snabb leverans. Ingen klagan från mig. recenserad av Olof Alexius on 2019-08-27
    Pris
    Kvalitet

    Mycket snabb leverans. Ingen klagan från mig.

  6. 5 av 5 recenserad av Carina on 2019-07-25
    Kvalitet
    Pris

    Funkade bra!

  7. Billigt är bra recenserad av Sven on 2019-07-24
    Pris
    Kvalitet

    Men vad är det som appellerar mössen till att vilja äta på bussningen i locket? Jag hade inte hunnit använda kitet förrän mössen hade varit där

  8. Bästa recenserad av Farhad on 2019-03-19
    Kvalitet
    Pris

    Bästa

  9. Bra hink men häverten matchar inte recenserad av Anders on 2018-09-13
    Pris
    Kvalitet

    Häverten har ett hårt böjt plaströr för att lätt kunna hänga på hinkens sarg. Men plaströret når inte ner till botten vilket gör det mycket lättare att bara använda en vanlig slang.
    Tycker att man kunde skicka med ett A4 med instruktioner och tipps och tricks eftersom de flesta som köper kittet är nybörjare.

  10. Bra recenserad av Elisabeth on 2018-09-12
    Pris
    Kvalitet

    Eftersom viner inte är klart vet jag inte om jag beställt rätt vinjäst, men allt har gått bra och vinet jäser.

Artiklar 1 till 10 av totalt 54

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Skriv din recension

Du recenserar: Lilla Jäskitet

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet