• Tappkran till Jäshink

Tappkran till Jäshink

Pris
Kvalitet
13 recension(er)
43 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 13

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Mycket bra recenserad av Bra on 2019-09-01
    Pris
    Kvalitet

    Håller helt tätt!

    Högt flöde och duger utmärkt att tappa upp på flaska från.
    Du borde ha den på alla dina hinkar!

    Jag gjorde hål i hinken själv med en kniv och värmepistol, ta det väldigt försiktigt och långsamt så blir det bra.
    Se till att skruva åt den så hårt du kan, då läcker den inte en droppe!

    Själva kranen i sig läcker inget alls, jättebra!
    Kranen går att vrida runt så att den inte tar i golvet under hinken.

  2. Bra, tät kran till jäshink i plast recenserad av Johan on 2019-02-28
    Pris
    Kvalitet

    Utmärkt kran som passar mindre slangar. Levererades med två tjocka, ganska hårda packningar och håller därför tätt. Själv gjorde jag hål i jäshinken med min gamla lödpenna och en rundfil på de sista millimetrarna. Ta en hylsa till spärrskaft som är något mindre än kranens diameter som mall för att rita hålet.

  3. Endast en packning recenserad av PG on 2018-11-14
    Pris
    Kvalitet

    Endast en packning följer med. En på in och en på utsidan hade varit bättre. Verkar inte gå att köpa extra här.

    Flaskfyllaren jag köpte samtidigt passar inte blir att utnyttja gängtejp.

  4. Obs svår att få tät! recenserad av Philip on 2018-02-21
    Pris
    Kvalitet

    Svår att få tät då den levereras med endast en tätningsring. Går att få tät men rekommenderar dig starkt att köpa till en extra tätningsring. Blir så mycket lättare med en på insidan och en på utsidan av jäskärlet.

  5. 10 recenserad av Ingrid on 2017-11-29
    Pris
    Kvalitet

    Perfekt

  6. Mycket nöjd recenserad av Patrik on 2016-07-13
    Kvalitet
    Pris

    Snabb leverans, bra priser och bra bemötande som kund.

  7. Perfekt kran recenserad av Peter on 2016-02-24
    Pris
    Kvalitet

    Oerhört snabb leverans av mycket bra kranar.

  8. bra recenserad av Jonas Karl-Gustav on 2015-12-27
    Pris
    Kvalitet

    en bra kran

  9. En kran är en kran recenserad av mikael on 2015-09-24
    Pris
    Kvalitet

    Använder just denna för att den passar mina slangar bäst !!

  10. Prisvärd! recenserad av Fredrik on 2015-09-23
    Pris
    Kvalitet

    Gör det mycket enklare att flaska öl istället för den satans häverten. Köp och montera, du kommer inte att ångra dig!

Artiklar 1 till 10 av totalt 13

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Tappkran till Jäshink

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet