• Stora Jäskitet Vin

Stora Jäskitet Vin

Kvalitet
Pris
28 recension(er)
333 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 11 till 20 av totalt 28

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Bra produkt, illa hanterat. recenserad av Julius on 2016-11-09
    Kvalitet
    Pris

    Jag är jättenöjd med produkten i sig. Jäskärlen fungerade glimrande, likaså korkapparaten, häverten och jäskorken.

    Jag blev dock besviken på två mindre detaljer; det hade varit en mycket liten kostnad och till stor nytta om det ingått en andra jäskork, alternativt om det varit tydligare indikerat att det endast ingår en. Öschlemetern (alkoholmätaren) var tyvärr packad på ett sätt som böjde det skyddande röret i sidled vilket resulterade i en trasig mätare och ett rör fullt med glassplitter. Detta upptäckte jag dessvärre efter bryggning då det var i senaste laget att reklamera.

    Förutom de två detaljerna var det en lysande produkt.

    Svar:

    Hej
    Jag har skickat mail till dig om detta, och självklart skickar vi en ny.
    Bara höra av dig om det är något mer.
    Trevlig dag
    Mvh
    PGW

  2. Två jäskorkar vore smart. recenserad av Julius on 2016-10-27
    Pris
    Kvalitet

    I helhet är jag nöjd med kitet - det är bra grejor kort sagt. Det stör mig dock att det bara ingick en jäskork till de två jäskärlen.
    Jag får skylla mig själv som antog att det ingick två (trots att det står att det ingår en) men det är likväl störigt. Förslagsvis kastar ni in en andra så att det blir mer logiskt.

  3. Projektingenjör, finansingenjör recenserad av Lars Håkansson on 2016-10-13
    Pris
    Kvalitet

    Stående med 30 kg vindruvor från egen odling, var det bara att söka på webben, jag fann, och beställde, de hade tänkt på allt i paketen, de va bara att sätta igång, 5 timmar, sedan stod vinfabriken på rätt ställe, utan med rumstemp.
    Dagen efter kluckade det bra från min vin fabrik.
    Bra service, jag fick vad jag beställde, betalningen gick smärtfritt, NU väntar jag på en leverans till, jag har fler druvor.

  4. Perfekt recenserad av Aydin on 2016-09-29
    Kvalitet
    Pris

    Jätte nöjd
    Snabb leverans
    Rekommenderas

  5. Mycket nöjd. recenserad av Bengt on 2016-09-21
    Kvalitet
    Pris

    Har precis börjat att sätta mitt plommonvin, verkar vara en bra grundsats till en billig penning. Även leveransen av varorna gick snabbt, sen återstår det hur duktig jag är på att göra vin.

  6. Bra utrustning. recenserad av Peteris on 2016-04-27
    Pris
    Kvalitet

    Funkar perfekt.

  7. 5 recenserad av Gunilla on 2015-12-05
    Kvalitet
    Pris

    Bra grejor men beskrivningen kunde vara tydligare. Vi fick ta hjälp av folk som visste hur man gör.

  8. Bra recenserad av Elisabet on 2015-10-19
    Pris
    Kvalitet

    Jag tycker att kitet var bra. Det jag kunde önska var en beskrivning hur man går till väga då det är första gången jag försöker mig på detta.

  9. Rejäla kärl och kraftig korkmaskin. recenserad av Dag Kenneth on 2015-10-13
    Pris
    Kvalitet

    Leverans av varorna gick snabbare än förväntat.

  10. ++ recenserad av Jonathan on 2015-10-06
    Pris
    Kvalitet

    ++

Artiklar 11 till 20 av totalt 28

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skriv din recension

Du recenserar: Stora Jäskitet Vin

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris