• Stora Jäskitet Vin

Stora Jäskitet Vin

Pris
Kvalitet
26 recension(er)
333 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 11 till 20 av totalt 26

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Projektingenjör, finansingenjör recenserad av Lars Håkansson on 2016-10-13
    Pris
    Kvalitet

    Stående med 30 kg vindruvor från egen odling, var det bara att söka på webben, jag fann, och beställde, de hade tänkt på allt i paketen, de va bara att sätta igång, 5 timmar, sedan stod vinfabriken på rätt ställe, utan med rumstemp.
    Dagen efter kluckade det bra från min vin fabrik.
    Bra service, jag fick vad jag beställde, betalningen gick smärtfritt, NU väntar jag på en leverans till, jag har fler druvor.

  2. Perfekt recenserad av Aydin on 2016-09-29
    Kvalitet
    Pris

    Jätte nöjd
    Snabb leverans
    Rekommenderas

  3. Mycket nöjd. recenserad av Bengt on 2016-09-21
    Kvalitet
    Pris

    Har precis börjat att sätta mitt plommonvin, verkar vara en bra grundsats till en billig penning. Även leveransen av varorna gick snabbt, sen återstår det hur duktig jag är på att göra vin.

  4. Bra utrustning. recenserad av Peteris on 2016-04-27
    Pris
    Kvalitet

    Funkar perfekt.

  5. 5 recenserad av Gunilla on 2015-12-05
    Kvalitet
    Pris

    Bra grejor men beskrivningen kunde vara tydligare. Vi fick ta hjälp av folk som visste hur man gör.

  6. Bra recenserad av Elisabet on 2015-10-19
    Pris
    Kvalitet

    Jag tycker att kitet var bra. Det jag kunde önska var en beskrivning hur man går till väga då det är första gången jag försöker mig på detta.

  7. Rejäla kärl och kraftig korkmaskin. recenserad av Dag Kenneth on 2015-10-13
    Pris
    Kvalitet

    Leverans av varorna gick snabbare än förväntat.

  8. ++ recenserad av Jonathan on 2015-10-06
    Pris
    Kvalitet

    ++

  9. Mycket nöjd. recenserad av Jon on 2015-08-08
    Kvalitet
    Pris

    Mitt betyg är inte baserat på erfarenheter och jämförelser från tidigare köpta och prövade bryggprodukter eftersom det är första gången jag brygger eget och köper sån här utrustning. Betyget är baserat på hur nöjd jag är oavsett jämförelser.

  10. 10 recenserad av Anita on 2015-06-24
    Kvalitet
    Pris

    Toppen bra ! Allt fanns med ! jättebra ! Borde ha köpt flera jäskitt !

Artiklar 11 till 20 av totalt 26

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skriv din recension

Du recenserar: Stora Jäskitet Vin

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet