• Vinställ Metall 50 flaskor

Vinställ Metall 50 flaskor

Pris
Kvalitet
82 recension(er)
395 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 82

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 9
  1. Toppenbra vinställ recenserad av Karin on 2019-09-30
    Kvalitet
    Pris

    2:a gången jag köper samma slags ställ. Supernöjd med funktion och pris. Lättplacerat, smidigt och stilrent.

  2. Mycket prisvärt recenserad av Åke Filip Rickard on 2019-09-12
    Pris
    Kvalitet

    Ett bra vinställ som är lätt att montera, uppfyller de krav jag hade.

  3. 9 av 10 recenserad av Bengt Lennart on 2019-08-27
    Kvalitet
    Pris

    Den passar perfekt i källaren bredvid min vinkyl. Lätt att montera och fästa i väggen. Första intrycket var att den var lite rank men inga problem att fylla det med 50 flaskor. Dessutom ett förmånligt pris.

  4. Toppen! recenserad av Lise-Lott Jenny Margaretha on 2019-08-14
    Pris
    Kvalitet

    Snabb leverans. Bra pris. Lättmonterat.

  5. 10 En tia. recenserad av Vanja on 2019-08-10
    Pris
    Kvalitet

    Vårat första vinställ och säkert inte det sista! 10plus för utseende och för enkel montering. Ser kanon proffsigt ut. Jag rekommenderar verkligen denna produkt.

  6. Absolut prisvärt vinställ recenserad av Karin on 2019-08-03
    Pris
    Kvalitet

    Supernöjd med stället, excellent service vid telefonkontakt och snabb leverans. Kommer att beställa ytterligare ett!

  7. Bra produkt, bra pris. recenserad av Nima on 2019-05-10
    Pris
    Kvalitet

    Bra produkt till rimligt pris. Ett av plastdetaljerna på ett ben var sprucken men ett kort samtal och ett mail senare så skickades en ny. Tog 30 minuter innan den var på väg i posten. En eloge till Vinshoppen för mycket god service.

  8. Bra recenserad av Anders on 2019-04-06
    Kvalitet
    Pris

    Bra smidig och lätt att montera!

  9. Toppen! recenserad av Frida on 2019-04-05
    Pris
    Kvalitet

    Snyggt och lättmonterat!

  10. Tredje stället! recenserad av Anders on 2019-03-19
    Kvalitet
    Pris

    Detta är mitt tredje och det lär bli fler ! Ser riktigt bra ut i min ”vinskrubb”

Artiklar 1 till 10 av totalt 82

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 9

Skriv din recension

Du recenserar: Vinställ Metall 50 flaskor

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris