• Vinställ Metall 50 flaskor

Vinställ Metall 50 flaskor

Pris
Kvalitet
87 recension(er)
395 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 87

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 9
  1. Mycket nöjd recenserad av Robert on 2020-03-09
    Pris
    Kvalitet

    Mycket bra kvalitet för pengarna!

  2. 10 recenserad av Benny on 2020-02-22
    Pris
    Kvalitet

    Mycket bra vinställ. Enkelt, smidigt, hållbart, tar inte så mycket plats och är lätt att montera.
    Mitt äldsta har jag haft i 5 år nu och det är inga problem med funktion eller hållbarhet. Hade jag haft plats skulle jag köpt fler.

  3. 4/5 recenserad av Johan on 2020-02-13
    Pris
    Kvalitet

    Super bra och enkelt att montera ihop, stabilt när man skruvat stället i väggen!

  4. Mycket bra. recenserad av Bo Magnus on 2020-02-07
    Pris
    Kvalitet

    Bra produkt och snabb leverans.

  5. Godkända recenserad av Lars-Erik on 2019-12-19
    Pris
    Kvalitet

    Motsvarade förväntningarna. Räknar inte med att de ska hålla ihop "forewer". Men priset är i proportion till kvaliteten.

  6. Toppenbra vinställ recenserad av Karin on 2019-09-30
    Kvalitet
    Pris

    2:a gången jag köper samma slags ställ. Supernöjd med funktion och pris. Lättplacerat, smidigt och stilrent.

  7. Mycket prisvärt recenserad av Åke Filip Rickard on 2019-09-12
    Pris
    Kvalitet

    Ett bra vinställ som är lätt att montera, uppfyller de krav jag hade.

  8. 9 av 10 recenserad av Bengt Lennart on 2019-08-27
    Kvalitet
    Pris

    Den passar perfekt i källaren bredvid min vinkyl. Lätt att montera och fästa i väggen. Första intrycket var att den var lite rank men inga problem att fylla det med 50 flaskor. Dessutom ett förmånligt pris.

  9. Toppen! recenserad av Lise-Lott Jenny Margaretha on 2019-08-14
    Pris
    Kvalitet

    Snabb leverans. Bra pris. Lättmonterat.

  10. 10 En tia. recenserad av Vanja on 2019-08-10
    Pris
    Kvalitet

    Vårat första vinställ och säkert inte det sista! 10plus för utseende och för enkel montering. Ser kanon proffsigt ut. Jag rekommenderar verkligen denna produkt.

Artiklar 1 till 10 av totalt 87

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 9

Skriv din recension

Du recenserar: Vinställ Metall 50 flaskor

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet