• Vinställ Metall 50 flaskor

Vinställ Metall 50 flaskor

Pris
Kvalitet
85 recension(er)
395 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 21 till 30 av totalt 85

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 9
  1. Perfekt vinställ recenserad av Carina on 2018-10-05
    Pris
    Kvalitet

    Ett perfekt vinställ för mig som gör eget vin och det passar utmärkt i kallförådet och mitt vita vin. Priset kan jag inte säga något om för jag tycker det var billigt och bra vinställ:)

  2. Nöjd - bra ställ till bra pris recenserad av Christina on 2018-09-24
    Pris
    Kvalitet

    Bra pris. Smidig lösning för många flaskor. Blir stabilt när det skruvas fast i väggen!

  3. Mycket nöjd med produkten. recenserad av Anders on 2018-09-10
    Pris
    Kvalitet

    Mycket nöjd med produkten.

  4. Rank och ostadig recenserad av Susanna on 2018-08-28
    Pris
    Kvalitet

    Gummifötter som ska tillhöra enligt medskickad beskrivning finns inte
    Mycket rank konstruktion

  5. Mycket prisvärd produkt recenserad av Anders on 2018-08-21
    Pris
    Kvalitet

    Funkar precis som förväntat,lätt att montera samt rymligt.

  6. Fantastiskt prisvärt alternativ, rymmer även champagneflaskor. recenserad av Tomas on 2018-06-12
    Pris
    Kvalitet

    Fantastiskt prisvärt alternativ, rymmer även champagneflaskor. Kompletterade nu med ytterligare två 50 flaskors ställ efter en bilresa i Europa. Fäst ordentligt i väggen och du har ett stabilt ställ som fungerar perfekt.

  7. Bra produkt till bra pris recenserad av Hans on 2018-05-18
    Pris
    Kvalitet

    Bra produkt till bra pris

  8. Extreme prisvärt och bra vinställ recenserad av Anders on 2018-05-16
    Pris
    Kvalitet

    En ganska enkel konstruktion som är lätt att montera och verkar påbyggnad på höjden om det skulle behövas. Bygger inte så mycket utåt och fungerar bra i smala utrymmen och blir väldigt fint när flaskorna är på plats :-) Skulle köpt fler om jag hade plats.

  9. Bra att kunna se alla flaskor i vinkällaren recenserad av Ronny on 2018-04-11
    Pris
    Kvalitet

    Köpte 3 st 100 flaskors och 1 st 50 flaskors. Har ställt dem ovanpå varandra, trots att PGW inte rekommenderar det.
    Jag bedömde dock att rejäla skruvar i väggen samt att jag kopplade ihop benen skulle räcka.
    Enkelt att montera och sätta upp och nu kan jag se varenda flaska i vinkällaren.

  10. Enkelt och bra vinställ recenserad av Jörgen on 2018-04-03
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt och bra vinställ för hemmabruk. Det är något trångt mellan hyllorna så man får se upp med lite tjockare flaskor, de drar lätt med sig andra. Vidare är det något rangligt så det är en bra idé att fästa hyllan i väggen. Det finns hål för det i konstruktionen.

Artiklar 21 till 30 av totalt 85

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 9

Skriv din recension

Du recenserar: Vinställ Metall 50 flaskor

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet