• Vinställ Metall 50 flaskor

Vinställ Metall 50 flaskor

Pris
Kvalitet
80 recension(er)
395 kr

Status: Slut i lager

Kundrecensioner

Artiklar 21 till 30 av totalt 80

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 8
  1. Fantastiskt prisvärt alternativ, rymmer även champagneflaskor. recenserad av Tomas on 2018-06-12
    Pris
    Kvalitet

    Fantastiskt prisvärt alternativ, rymmer även champagneflaskor. Kompletterade nu med ytterligare två 50 flaskors ställ efter en bilresa i Europa. Fäst ordentligt i väggen och du har ett stabilt ställ som fungerar perfekt.

  2. Bra produkt till bra pris recenserad av Hans on 2018-05-18
    Pris
    Kvalitet

    Bra produkt till bra pris

  3. Extreme prisvärt och bra vinställ recenserad av Anders on 2018-05-16
    Pris
    Kvalitet

    En ganska enkel konstruktion som är lätt att montera och verkar påbyggnad på höjden om det skulle behövas. Bygger inte så mycket utåt och fungerar bra i smala utrymmen och blir väldigt fint när flaskorna är på plats :-) Skulle köpt fler om jag hade plats.

  4. Bra att kunna se alla flaskor i vinkällaren recenserad av Ronny on 2018-04-11
    Pris
    Kvalitet

    Köpte 3 st 100 flaskors och 1 st 50 flaskors. Har ställt dem ovanpå varandra, trots att PGW inte rekommenderar det.
    Jag bedömde dock att rejäla skruvar i väggen samt att jag kopplade ihop benen skulle räcka.
    Enkelt att montera och sätta upp och nu kan jag se varenda flaska i vinkällaren.

  5. Enkelt och bra vinställ recenserad av Jörgen on 2018-04-03
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt och bra vinställ för hemmabruk. Det är något trångt mellan hyllorna så man får se upp med lite tjockare flaskor, de drar lätt med sig andra. Vidare är det något rangligt så det är en bra idé att fästa hyllan i väggen. Det finns hål för det i konstruktionen.

  6. Mycket prisvärd vinställ recenserad av Marta on 2018-03-27
    Pris
    Kvalitet

    Det ör andra likadana vinställ jag köper. Är jätte nöjd

  7. 10 recenserad av Claes on 2018-03-05
    Pris
    Kvalitet

    Ett enkelt, men snyggt och stadigt vinställ. Precis vad vi sökte. Mycket prisvärt!

  8. Bra! recenserad av Bengt on 2018-02-26
    Pris
    Kvalitet

    Lättmonterat, stilrent vinställ.
    Klart prisvärt!

  9. 8 stjärnor av 10 recenserad av Hans on 2018-01-18
    Pris
    Kvalitet

    Funkade väldigt bra för mitt syfte. Jättenöjd!

  10. 4,5 recenserad av Maria on 2017-12-17
    Pris
    Kvalitet

    Den passade bra, står i en matkällare. Blev snyggt

Artiklar 21 till 30 av totalt 80

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 8

Skriv din recension

Du recenserar: Vinställ Metall 50 flaskor

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet