• Vinställ Metall 50 flaskor

Vinställ Metall 50 flaskor

Pris
Kvalitet
80 recension(er)
395 kr

Status: Slut i lager

Kundrecensioner

Artiklar 61 till 70 av totalt 80

per sida
  1. 1
  2. ...
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  1. Margareta Sporrhed recenserad av Margareta on 2015-12-11
    Pris
    Kvalitet

    Snabb leverans bra ställ för överkomliga pengar, det enda som inte fungerade ett väggfäste som var avbrutet ni skickade ett nytt fäste väldigt snabbt men det som kom fram var ett golvfäste som visserligen håller ihop hyllan men det går inte att fästa i väggen, i övrigt som sagts allt har fungerat väldigt bra.

  2. pris 4 stjärnor, kvalitet 3 stjärnor recenserad av Anna Elisabeth Charlotte on 2015-12-10
    Pris
    Kvalitet

    Tyvärr var skruvarna ej anpassade till pluggen. Fick ersätta med egna.
    Annars verkar de fungera.

  3. 4 recenserad av Nedim on 2015-10-28
    Kvalitet
    Pris

    bra produkt

  4. 4,5 recenserad av Kjell on 2015-10-16
    Pris
    Kvalitet

    Vi hade två likadana sen tidigare och ska nu utöka lite till samt ställa dom på en annan plats. Vi anser att dessa ställ är kanonbra till ett vettigt pris.

  5. 8 recenserad av Carina Anette on 2015-09-07
    Pris
    Kvalitet

    Billigt och prisvärt vinställ.Det kan byggas på höjden om man vill.Det måste dock skruvas fast i väggen för att vara stabilt.Jag är nöjd.

  6. Godkänd recenserad av Maria on 2015-08-21
    Kvalitet
    Pris

    Bra ställ till bra pris, dock var beskrivningen av måtten felaktiga när man räknar in konsollerna som bygger totalt 2 cm

  7. 10 points recenserad av Markku on 2015-08-04
    Kvalitet
    Pris

    Utmärkt vinställ! Har köpt 2. Billigt och bra. Glöm inte att fästa i vägg.

  8. 10 stjärnor recenserad av Göran Nils Gunnar on 2015-06-26
    Kvalitet
    Pris

    Först köpte jag ett och när jag fått hem det, då köpte jag genast ett till, för det var toppen, tar inte mer plats än vad som går åt för att lagra vin. Snyggt och bra.

  9. Bra produkt recenserad av Fred Wincent on 2015-05-22
    Pris
    Kvalitet

    Helt nöjd med mitt köp av vinställ.
    En enkel produkt till lågt pris.
    Det är de tjusiga vinflaskorna som ska synas , inte vinstället.
    Som sagt nöjd.

  10. Prisvärt recenserad av Lena on 2015-02-23
    Pris
    Kvalitet

    Jättefint o bra vinställ. Vi satte en ekskiva högst upp så an kunde ha lite prydnads saker där blev kanonfint.

Artiklar 61 till 70 av totalt 80

per sida
  1. 1
  2. ...
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8

Skriv din recension

Du recenserar: Vinställ Metall 50 flaskor

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet