• Vinställ Metall 50 flaskor

Vinställ Metall 50 flaskor

Pris
Kvalitet
85 recension(er)
395 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 61 till 70 av totalt 85

per sida
  1. 1
  2. ...
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9
  1. Helt enligt beskrivning recenserad av Pär on 2016-04-25
    Pris
    Kvalitet

    Snabb leverans! :-)

  2. Enkelt och bra recenserad av Christer on 2016-04-04
    Pris
    Kvalitet

    Enklare blir det inte. Snabb leverans och lättmonterat, praktiskt ställ med bra kapacitet till ett mycket rimligt pris ...

  3. Toppen . recenserad av Karl Björn Ingemar on 2016-02-22
    Pris
    Kvalitet

    Toppen .

  4. Mycket funktionellt och bra vinställ . recenserad av Karl Björn Ingemar on 2016-02-22
    Pris
    Kvalitet

    Mycket funktionellt och bra vinställ .

  5. 7 recenserad av Mona Helena on 2016-02-17
    Kvalitet
    Pris

    Enkel hylla, lätt att montera. Lite ranglig, men vi placerade hyllan i en garderob och fick på detta sätt stabila sidor.

  6. Margareta Sporrhed recenserad av Margareta on 2015-12-11
    Pris
    Kvalitet

    Snabb leverans bra ställ för överkomliga pengar, det enda som inte fungerade ett väggfäste som var avbrutet ni skickade ett nytt fäste väldigt snabbt men det som kom fram var ett golvfäste som visserligen håller ihop hyllan men det går inte att fästa i väggen, i övrigt som sagts allt har fungerat väldigt bra.

  7. pris 4 stjärnor, kvalitet 3 stjärnor recenserad av Anna Elisabeth Charlotte on 2015-12-10
    Pris
    Kvalitet

    Tyvärr var skruvarna ej anpassade till pluggen. Fick ersätta med egna.
    Annars verkar de fungera.

  8. 4 recenserad av Nedim on 2015-10-28
    Kvalitet
    Pris

    bra produkt

  9. 4,5 recenserad av Kjell on 2015-10-16
    Pris
    Kvalitet

    Vi hade två likadana sen tidigare och ska nu utöka lite till samt ställa dom på en annan plats. Vi anser att dessa ställ är kanonbra till ett vettigt pris.

  10. 8 recenserad av Carina Anette on 2015-09-07
    Pris
    Kvalitet

    Billigt och prisvärt vinställ.Det kan byggas på höjden om man vill.Det måste dock skruvas fast i väggen för att vara stabilt.Jag är nöjd.

Artiklar 61 till 70 av totalt 85

per sida
  1. 1
  2. ...
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9

Skriv din recension

Du recenserar: Vinställ Metall 50 flaskor

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet