• Vinställ Metall 50 flaskor

Vinställ Metall 50 flaskor

Pris
Kvalitet
85 recension(er)
395 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 71 till 80 av totalt 85

per sida
  1. 1
  2. ...
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9
  1. Godkänd recenserad av Maria on 2015-08-21
    Kvalitet
    Pris

    Bra ställ till bra pris, dock var beskrivningen av måtten felaktiga när man räknar in konsollerna som bygger totalt 2 cm

  2. 10 points recenserad av Markku on 2015-08-04
    Kvalitet
    Pris

    Utmärkt vinställ! Har köpt 2. Billigt och bra. Glöm inte att fästa i vägg.

  3. 10 stjärnor recenserad av Göran Nils Gunnar on 2015-06-26
    Kvalitet
    Pris

    Först köpte jag ett och när jag fått hem det, då köpte jag genast ett till, för det var toppen, tar inte mer plats än vad som går åt för att lagra vin. Snyggt och bra.

  4. Bra produkt recenserad av Fred Wincent on 2015-05-22
    Pris
    Kvalitet

    Helt nöjd med mitt köp av vinställ.
    En enkel produkt till lågt pris.
    Det är de tjusiga vinflaskorna som ska synas , inte vinstället.
    Som sagt nöjd.

  5. Prisvärt recenserad av Lena on 2015-02-23
    Pris
    Kvalitet

    Jättefint o bra vinställ. Vi satte en ekskiva högst upp så an kunde ha lite prydnads saker där blev kanonfint.

  6. Prisvärd recenserad av Lena Ulrika on 2015-02-18
    Pris
    Kvalitet

    En kvalitet i överstämmelse med priset! Helt OK!

  7. Ok recenserad av Fredrik on 2014-11-27
    Pris
    Kvalitet

    Det var ganska vingligt när det bara stod av sig självt (tomt) innan jag skruvade fast det i väggen. Jag hade 1st vattenpass när jag skulle skruva fast stället, men det kändes som om jag skulle behövt 2st till. Hyllorna är lite för nära varandra, så när man stoppar in en flaska under en annan är det lätt att man stör den som är ovanför.
    Jaja, nu står det i vinförrådet och jag har i skrivande stund knappt fyllt det till hälften men det fungerar bra.

  8. Prisvärd och optimal recenserad av Moa on 2014-11-11
    Pris
    Kvalitet

    Väldigt lätt att bygga ihop och ger ett ställ som är optimalt i storlek. Vinstället valde jag utifrån sin enkla och sparsmakade design, är inte intresserad av tunga pjäser i trä eller krusidulliga järnställ. Jag har det stående i en mörk och sval klädkammare och har fäst det i väggen med de medföljande fästena och det står därmed stabilt på sin plats. Jag är jättenöjd med både produkt, pris och leverans!

  9. 9 stjärnor recenserad av Lars Gunnar on 2014-10-29
    Pris
    Kvalitet

    Ett mycket bra vinställ, enkelt att sätta ihop. När det sedan fästes i väggen så blev det riktigt stabilt.

  10. 10 stjärnor recenserad av Ove on 2014-10-16
    Pris
    Kvalitet

    Mycket prisvärt vinställ,bra kvalitet,praktiskt på alla sätt,rekommenderas varmt +++++

Artiklar 71 till 80 av totalt 85

per sida
  1. 1
  2. ...
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9

Skriv din recension

Du recenserar: Vinställ Metall 50 flaskor

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet