• Vinställ Metall 100 flaskor

Vinställ Metall 100 flaskor

Pris
Kvalitet
30 recension(er)
619 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 30

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. ++++ recenserad av Annette Margareta on 2020-03-30
    Kvalitet
    Pris

    Smidigt att montera, imponerande att det rymmer så många flaskor, för de tar inte stor plats

  2. Godkända recenserad av Lars-Erik on 2019-12-19
    Pris
    Kvalitet

    Motsvarade förväntningarna. Räknar inte med att de ska hålla ihop "forewer". Men priset är i proportion till kvaliteten.

  3. Smidig recenserad av Sophie Annika Thérèse on 2019-12-17
    Pris
    Kvalitet

    Enkel att montera, tar liten plats och rymmer många flaskor. Toppenlösning för oss.

  4. Bra ställ för fast installation i vinkällare recenserad av Johnny Magnus on 2019-12-10
    Pris
    Kvalitet

    Lite klen i plasten och tråden, annars ett bar ställ om man har en stabil vägg att skruva fast i.
    Kommer att handla fler sektioner.

  5. 9 recenserad av Laurent on 2019-11-11
    Kvalitet
    Pris

    Hej!
    Tyvärr var en av ribborna fel svetsad... Jag mailade PGW som svarade samma dag. En ny ställning skulle leveras veckan därpå. Bra och snabb service= nöjd kund!

  6. Prisvärt recenserad av Tullia M. on 2019-06-28
    Kvalitet
    Pris

    Ett prisvärt vinställ i enklare modell som behöver förankras. Enkelt att montera och att fästa i väggen.

  7. Toppen recenserad av Romy Helena on 2019-02-04
    Pris
    Kvalitet

    Bra enkelt att få ihop och är helnöjd

  8. 5/5 på både pris och kvalité recenserad av Anna on 2018-11-20
    Pris
    Kvalitet

    Lätt att sätta upp blir en bra överskådlig förvaring. vi är väldigt nöjda med både pris och kvalité.

  9. Mycket bra från beställning till på plats recenserad av Eva on 2018-09-03
    Pris
    Kvalitet

    Uppfyller mina krav, fungerar perfekt som enkel förvaring av vinflaskor.
    Lätt att montera

  10. Bra att kunna se alla flaskor i vinkällaren recenserad av Ronny on 2018-04-11
    Pris
    Kvalitet

    Köpte 3 st 100 flaskors och 1 st 50 flaskors. Har ställt dem ovanpå varandra, trots att PGW inte rekommenderar det.
    Jag bedömde dock att rejäla skruvar i väggen samt att jag kopplade ihop benen skulle räcka.
    Enkelt att montera och sätta upp och nu kan jag se varenda flaska i vinkällaren.

Artiklar 1 till 10 av totalt 30

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skriv din recension

Du recenserar: Vinställ Metall 100 flaskor

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet