• Vinställ Metall 100 flaskor

Vinställ Metall 100 flaskor

Pris
Kvalitet
33 recension(er)
619 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 33

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Fungerar utmärkt recenserad av Simon on 2020-08-10
    Pris
    Kvalitet

    Fungerar utmärkt för vanlig storlek på flaskor, ej halvflaskor. Stadigt när det är fäst i vägg.

  2. 10 recenserad av Peter Nils Magnus on 2020-07-30
    Pris
    Kvalitet

    Väldigt bra och lätta att montera.Perfekt helt enkelt.

  3. Gör jobbet till ett mycket bra pris. recenserad av Tomas Janne on 2020-04-30
    Kvalitet
    Pris

    Lätt att sätta ihop och få upp. Skruvar för att sätta fast i väggen kom med. Toppen pris!

    Känns lite tunt, men tillräckligt stabilt får man tro. Lastade fullt och tog alla flaskformer i standardstorlek.

  4. ++++ recenserad av Annette Margareta on 2020-03-30
    Kvalitet
    Pris

    Smidigt att montera, imponerande att det rymmer så många flaskor, för de tar inte stor plats

  5. Godkända recenserad av Lars-Erik on 2019-12-19
    Pris
    Kvalitet

    Motsvarade förväntningarna. Räknar inte med att de ska hålla ihop "forewer". Men priset är i proportion till kvaliteten.

  6. Smidig recenserad av Sophie Annika Thérèse on 2019-12-17
    Pris
    Kvalitet

    Enkel att montera, tar liten plats och rymmer många flaskor. Toppenlösning för oss.

  7. Bra ställ för fast installation i vinkällare recenserad av Johnny Magnus on 2019-12-10
    Pris
    Kvalitet

    Lite klen i plasten och tråden, annars ett bar ställ om man har en stabil vägg att skruva fast i.
    Kommer att handla fler sektioner.

  8. 9 recenserad av Laurent on 2019-11-11
    Kvalitet
    Pris

    Hej!
    Tyvärr var en av ribborna fel svetsad... Jag mailade PGW som svarade samma dag. En ny ställning skulle leveras veckan därpå. Bra och snabb service= nöjd kund!

  9. Prisvärt recenserad av Tullia M. on 2019-06-28
    Kvalitet
    Pris

    Ett prisvärt vinställ i enklare modell som behöver förankras. Enkelt att montera och att fästa i väggen.

  10. Toppen recenserad av Romy Helena on 2019-02-04
    Pris
    Kvalitet

    Bra enkelt att få ihop och är helnöjd

Artiklar 1 till 10 av totalt 33

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Skriv din recension

Du recenserar: Vinställ Metall 100 flaskor

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet