• Chateau 7-dagars Rött Vin

Chateau 7-dagars Rött Vin

Pris
Kvalitet
117 recension(er)
139 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 117

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 12
  1. Jättebra recenserad av Filip on 2019-09-09
    Pris
    Kvalitet

    Super trevligt bordsvin till ett super bra pris.
    Har köpt denna vid ett flertal tillfälle och har alltid blivit nöjd med resultatet.
    Dem senaste gångerna har jag inte haft i allt socker på en gång utan börjar med cirka hälften.
    Tillsätter resterande socker efter 2-3 dagar.
    Då får man en något längre och mjukare jäsning vilket jag upplever ger ett bättre resultat.
    Skippar gärna jäststoppen och låter det jäsa fullt ut.
    Efter 14-dagar har du ett friskt och gott vin som bara blir godare med tiden.

    Rekommenderas

  2. Bra! recenserad av Inger Elisabeth on 2019-07-24
    Pris
    Kvalitet

    Det blev klart och fint på 7 dagar.

  3. 7 recenserad av Joakim on 2019-04-11
    Pris
    Kvalitet

    Gott

  4. Hhh recenserad av Dan Peter Ingemar on 2019-04-09
    Pris
    Kvalitet

    Bra billigt

  5. 8 recenserad av Tord on 2019-04-05
    Pris
    Kvalitet

    Helt ok

  6. Mycket gott recenserad av Pia on 2019-03-05
    Pris
    Kvalitet

    Ok

  7. Slutade aldrig jäsa. recenserad av Roland on 2019-03-03
    Pris
    Kvalitet

    Första gången vi gjorde eget vin. Lite vaga instruktioner kan jag tycka. Vi läste på och kollade lite filmer på nätet. Tyvärr slutade aldrig vinet att jäsa som vi förstått det efter trevlig kontakt med kundtjänst. Slutade med att vinet smakar dåligt och fick hällas ut. Säkert vi som inte är så kunniga, även samtidigt sägs det vara väldigt lätt. Men hittills har det varit pengar i sjön.

  8. gott recenserad av Johnny on 2019-02-12
    Pris
    Kvalitet

    gott

  9. Mycket prisvärt! recenserad av Ulf on 2019-01-14
    Pris
    Kvalitet

    Dax att beställa hem igen av denna supersats. Enkel och prisvärd. Och go och gla`blir man åxå. Drick med måtta. Häls Ulf A

  10. Bra recenserad av Mikael on 2018-09-13
    Kvalitet
    Pris

    Jag har kört detta vin, både rött och vitt, alldeles utmärkt.
    Jag kör 4 kilo socker och låter det jäsa tills det inte kommer en enda bubbla, tar ca 14 dagar i 23 grader, som rummet är.
    Efter att det slutat jäsa använde jag en hålslev när jag tillsatt jässtoppet och rör runt och plaskar som fan i ca 4 minuter sen häller jag i första påsen klarningsmedel, sen rörs det om i ca 4 minuter till så all kolsyra är borta.
    Efter 2-3 timmaråker den sista påsen i, och hålsleven får göra sitt jobb igen i ca 4 minuter.
    Ställer hinken på en hylla sådan kommer upp en bit.
    Jag låter vinet klarna i 4 dygn sen tappar jag om det i en tom hink och det får stå iytterligare ett dygn, sen är det bara att fylla på flaskorna.
    Blir jätte gott om man bara låter det ta sin tid.

Artiklar 1 till 10 av totalt 117

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 12

Skriv din recension

Du recenserar: Chateau 7-dagars Rött Vin

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet