• Vinjett Vitt Lantvin

Vinjett Vitt Lantvin

Pris
Kvalitet
10 recension(er)
229 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

10 artiklar

per sida
  1. Gott vin recenserad av Ronnie Bo Axel on 2020-05-01
    Pris
    Kvalitet

    Alltid bra produkter och snabb leverans.

  2. 9 recenserad av christer on 2020-04-07
    Pris
    Kvalitet

    Ett gott o prisvärt vin ..kristallklart efter någon dags klarning .. kommer köpa i gen ????

  3. Jättegott recenserad av Lars Ove on 2020-03-24
    Pris
    Kvalitet

    Lätt att göra. Blev jättegott, fin färg. Jag eftersötade 2 olika sorter.

  4. Jättegott recenserad av Ingrid on 2019-05-16
    Pris
    Kvalitet

    Fantastiskt gott, och detta var 1:a gången då vi är nybörjare. Kommer absolut köpa detta igen!!

  5. Budgetvin? recenserad av Mattias on 2017-11-30
    Kvalitet
    Pris

    Det här lantvinet blev riktigt bra. Använde 3,8 kg strösocker och jäste ut helt, perfekt sötma men kort eftersmak hoppas det blir bättre med några veckors lagring. Kommer att köpa detta vin igen.

  6. Mycket bra allting! recenserad av Mariana on 2015-06-19
    Kvalitet
    Pris

    Det var inte roligt när det vita lantvinet var slut nyligen, när jag ville beställa!
    Annars är jag jättenöjd med vinet, leverans och Er!
    Vänliga hälsningar
    Mariana Envall

  7. Lätt att lyckas med recenserad av Ove Ragnvald on 2015-05-10
    Pris
    Kvalitet

    Har ju inte provat så många vinsatser på PGW men denna är väl den jag flitigast köpt igen ...å igen, sista året.
    Gjorde ofta vin från vinsatser, eller andra recept, i min ungdom och har nu börjat igen. Blev lite överraskad av kvaliten/smaken på detta lättdruckna vittvin.
    Som alltid vinner det på någon veckas lagring men är helt OK med en gång, så snart det klarnat. Man får verkligen ett färdigt vin efter 7 till 8 dagar.
    Men jag har nu börjat använda mer socker. 4 kilo i stället för de 3,6 som föreslås. På detta sätt slipper jag udda socker som vi aldrig använder för övrigt i mitt hushåll. Enda gången socker kommer ifråga är när det blir vinbryggning ;-)
    På detta sätt visar Oechlemätaren (Hydrometern) 85 vid start. Vinet blir 1 % starkare och tar två dagar extra att jäsa ut till -5 - 7 på skalan.
    Tips från mig, 4 kilo socker :-D

  8. Helt OK! recenserad av Rolf on 2015-01-24
    Pris
    Kvalitet

    Smakar bra redan från början, blir säkert ännu bättre med lagring.

  9. 10 recenserad av Ove on 2014-12-15
    Kvalitet
    Pris

    Helt okMycket bra

  10. Väldigt bra vin recenserad av Martin on 2014-10-19
    Pris
    Kvalitet

    Fick den "nya" förpackningen, mycket bra vin, vet inte om det är samma som den förra men kan då inte klaga på kvalitén. Hade en lite underlig eftersmak direkt efter tappning men efter ca 1 månad på flaska är det hur bra som helst.

10 artiklar

per sida

Skriv din recension

Du recenserar: Vinjett Vitt Lantvin

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet