• Vinjett Vitt Slottskällarvin

Vinjett Vitt Slottskällarvin

Pris
Kvalitet
16 recension(er)
239 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 16

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Billigt men lite smak. recenserad av Danne on 2019-11-13
    Pris
    Kvalitet

    Smakar lite syrligt. Och det är allt.

    Väldigt lite smak på det här vinet.
    Lättdrucket.

  2. Mycket gott till lågt pris recenserad av Christer on 2019-11-03
    Kvalitet
    Pris

    Andra gången vi sätter detta vin. Förra gången blev det mycket gott, när vi jämförde med vinlådor inköpta på systemet kunde ingen säga säkert vilket som var hembryggt och vilket som var köpt.Torrt, smakrikt med en fläderton. En favorit!

  3. 10 recenserad av Kim on 2018-05-28
    Pris
    Kvalitet

    Väldigt gott vin så kommer köpa det fler gånger å snabb levrans

  4. Smidigt recenserad av Monica on 2017-10-23
    Pris
    Kvalitet

    Vinet är inte färdigt än så smaken kan vi inte uttala oss om, men smidig produkt.

  5. Bra druvjuice och BÄST kundtjänst! recenserad av C on 2017-10-23
    Pris
    Kvalitet

    Följ instruktionerna, och ni får ett gott bordsvin. Som alla viner lär det vinna på lagring. Min erfarenhet är att det är en god idé att köpa till jäst av högre kvalitet och använda ett extra kilo socker.

    Enligt instruktionerna ska det stå 2-3 veckor. Avbryt INTE innan tre veckor! Om ni tillsätter extra socker, låt stå två veckor längre, och det hinner jäsa ut till någon extra procent (kanske 12.5% istället för 10,5-11%), och det blir stor smakskillnad - smakar bra redan innan lagring.

    Låt jässtoppet verka 2 dagar istället för en.

    Köp till Extra-Klar för klarning, och låt verka två dygn.

    När ni skakar ut kolsyra - var försiktiga. Det är lätt att sabba ett lock även om man är försiktig.

    Nu låter det som om man behöver ersätta halva lådan, men vi snackar kanske en femtiolapp extra för betydligt bättre kvalitet. Bara ett tips.

    Orsaken till att jag skriver recensionen är egentligen inte för att recensera, dock, utan för att ge en eloge till den fantastiska kundservicen. Tro mig - ni är i bästa möjliga händer om ni skulle behöva hjälp, och dessutom är leveranstiderna nästan overkligt korta. Stort tack till alla, men störst tack till Bo! Makalös kundservice!!

  6. Mycket bra vin recenserad av Anders on 2016-09-07
    Pris
    Kvalitet

    Blev glatt överaskad över vinets smak, Märktes att får det ligga ett tag blir det ännu bättre.

  7. 10 recenserad av Janita Ingegerd on 2016-05-17
    Pris
    Kvalitet

    Ett mycket bra vin. Skall lagras nu men det är riktigt bra redan nu.

  8. Suveränt vin recenserad av Kenneth on 2016-03-07
    Pris
    Kvalitet

    Blev glatt överraskad av att hitta mitt favoritvin hos er. Grön druva ger ett suveränt vin som jag skall njuta av i sommar!

  9. Mycket prisvärd produkt recenserad av Urban Axel Bertrand on 2016-02-23
    Pris
    Kvalitet

    Har tidigare köpt några satser av detta vin. Så vart jag klart positiv till den efter första omgången och därför köpte jag ytterligare satser. Det håller mycket hög klass efter en tids lagring. Det ska också sägas att det är en lätt instruktion att följa så ingen ska kunna misslyckas med denna sats.

  10. Toppen recenserad av Kenneth on 2016-01-24
    Pris
    Kvalitet

    Har letat efter detta vin med ljus o lykta i flera år, då saften är gjord på ren grön druva som tyvärr blir mer och mer sällsynt.

Artiklar 1 till 10 av totalt 16

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Vinjett Vitt Slottskällarvin

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet