• Glycerin 1 liter

Glycerin 1 liter

Pris
Kvalitet
26 recension(er)
110 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 26

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Helt perfekt recenserad av Anders on 2019-09-03
    Pris
    Kvalitet

    Mycket bra!

  2. Helnöjd recenserad av Björn on 2019-03-22
    Pris
    Kvalitet

    Toppen, 1 liters förpackning sänker priset rejält!

  3. ???? recenserad av Gunnar on 2018-09-16
    Pris
    Kvalitet

    Snabb leverans

  4. Billigt! recenserad av Niklas on 2018-06-01
    Kvalitet
    Pris

    Köper detta för att bevara fukt när jag gör snus, en bråkdel av kostnaden jfr om man köper hos "tobaksbolagen".

  5. Kanon! recenserad av Erik on 2017-06-13
    Pris
    Kvalitet

    Köpt flertalet ggr och aldrig haft något att klaga på!

  6. 9 recenserad av Alf Johan Fredrik on 2017-05-23
    Pris
    Kvalitet

    Använder till E-juice och inte vin. Men fungerar utmärkt!

  7. Kanon recenserad av Åsa on 2017-02-22
    Pris
    Kvalitet

    Kanonbra att blanda med t- röd och smörja lgummilister i veteranbilar

  8. . recenserad av yassin on 2017-02-14
    Pris
    Kvalitet

    tack

  9. Mycket bra! Tipsa mig gärna om annan användning av samma produkt. recenserad av Birgitta on 2017-02-13
    Pris
    Kvalitet

    Succé! Använde vätskan till att förstärka och förstora såpbubblor. Barnbarn 6 år och 10 år mycket nöjda. Nu är resten av innehållet hos dem i Sthlm.

  10. Kunde inte vara nöjdare! recenserad av Alexander on 2016-11-18
    Pris
    Kvalitet

    Utmärkt att blanda e-juice med! Inga konstiga bismaker som apotekets glycerol/glycerin har. Dessutom utan en massa extra vatten i som apotekets version har och som gör att man förlorar smak. (Eller måste reducera bort själv)
    Kunde inte vara nöjdare med denna produkt. Har beställt tre ggr och kommer att göra det igen. Bra jobbat PGW.

Artiklar 1 till 10 av totalt 26

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skriv din recension

Du recenserar: Glycerin 1 liter

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris