0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

  • Glycerin 1 liter

Glycerin 1 liter

Pris
Kvalitet
53 recension(er)
159 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 31 till 40 av totalt 53

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  1. Billigt! recenserad av Niklas on 2018-06-01
    Kvalitet
    Pris

    Köper detta för att bevara fukt när jag gör snus, en bråkdel av kostnaden jfr om man köper hos "tobaksbolagen".

  2. Kanon! recenserad av Erik on 2017-06-13
    Pris
    Kvalitet

    Köpt flertalet ggr och aldrig haft något att klaga på!

  3. 9 recenserad av Alf Johan Fredrik on 2017-05-23
    Pris
    Kvalitet

    Använder till E-juice och inte vin. Men fungerar utmärkt!

  4. Kanon recenserad av Åsa on 2017-02-22
    Pris
    Kvalitet

    Kanonbra att blanda med t- röd och smörja lgummilister i veteranbilar

  5. . recenserad av yassin on 2017-02-14
    Pris
    Kvalitet

    tack

  6. Mycket bra! Tipsa mig gärna om annan användning av samma produkt. recenserad av Birgitta on 2017-02-13
    Pris
    Kvalitet

    Succé! Använde vätskan till att förstärka och förstora såpbubblor. Barnbarn 6 år och 10 år mycket nöjda. Nu är resten av innehållet hos dem i Sthlm.

  7. Kunde inte vara nöjdare! recenserad av Alexander on 2016-11-18
    Pris
    Kvalitet

    Utmärkt att blanda e-juice med! Inga konstiga bismaker som apotekets glycerol/glycerin har. Dessutom utan en massa extra vatten i som apotekets version har och som gör att man förlorar smak. (Eller måste reducera bort själv)
    Kunde inte vara nöjdare med denna produkt. Har beställt tre ggr och kommer att göra det igen. Bra jobbat PGW.

  8. Guldstjärna recenserad av Per on 2016-11-15
    Kvalitet
    Pris

    Perfekt till E-cigvätska... billigt, och snabb frakt... toppen.

  9. kanon!!! recenserad av Patrik Gunnar on 2016-09-20
    Pris
    Kvalitet

    funkar alldeles utmärkt till att blanda egen e-cigg olja!!

  10. ok recenserad av Erik Valter on 2016-05-23
    Pris
    Kvalitet

    Ok pris. snabb distribution.

Artiklar 31 till 40 av totalt 53

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Skriv din recension

Du recenserar: Glycerin 1 liter

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet