• Ekens Vit 7-dagars Bordsvin

Ekens Vit 7-dagars Bordsvin

Pris
Kvalitet
49 recension(er)
239 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 49

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Tio stjärnor recenserad av Lars on 2020-10-01
    Pris
    Kvalitet

    Snabb leverans hem till dörren. Jäsningen startar blixtsnabbt. Resultatet är verkligen prisvärt.

  2. Toppen bra recenserad av Monika on 2020-07-07
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt och bra instruktion.
    Bara att sätta igång. Jag ska absolut göra mer.

  3. Mycket gott vin till bra pris recenserad av Eva Catharina on 2020-06-03
    Pris
    Kvalitet

    Lite dyrare än satser av annat vittvin på vissa håll men riktigt utsökt gott!
    Haft problem med att bubblar över i jäskärlet , och kan ta längre än 7 dgr, kanske mer som 10-11 dgr. Väl värt att vänta på!

  4. Billigt och gott! Definitivt prisvärt! recenserad av Hans on 2020-05-12
    Pris
    Kvalitet

    Är så nöjd med vinet, var första gången jag gjorde vin och fick enbart komplimanger. Lät jäsningen ta lite längre tid, c.a. två veckor, i lite kallare temperatur(15°) och det blev glasklart och mycket gott. Använde er alkoholmätare, mätte alkoholhalten flera gånger och det landade alltid på 14-15% när kolsyran var borta. Bjöd in till fest och alla 20 liter tog slut så ja, köp bara köp.

  5. 3 recenserad av Lars Kenneth on 2020-05-08
    Pris
    Kvalitet

    Helt OK

  6. Enkelt och ok i smak recenserad av Damian on 2020-02-18
    Pris
    Kvalitet

    Hade i 1kg extra bryggsocker vid start så jäste totalt 10 dagar. Har precis fått det klart och smakar lite klent men god smak. Dock är eftersmaken lite konstig. Men kan vara så att den behöver mogna till sig. Kom upp i ca 13%. Mer jobb med att få ur kolsyran än jag kunde ana. Behöver nog skakas ur 2 dagar för att få ur allt. Klarnat nu så ligger i ny tunna och ska skaka ur resten innan buteljering. Annars väldigt enkelt förstagångsvin. Rekommenderas!

  7. Bra vin recenserad av Johan on 2019-09-23
    Pris
    Kvalitet

    Tog mer en 7 dagar för mig. Ca 14 dagar. Men smakade ok direkt efter. Men är på lagring nu.

  8. 8 recenserad av Johan Åke on 2019-09-11
    Pris
    Kvalitet

    Skulle ta 7 dagar men bubblar för fullt efter 10 dagar. Får se hur det färdiga resultatet blir sen.

  9. 5av5 recenserad av Klas Håkan on 2019-08-15
    Pris
    Kvalitet

    Mycket nöjd och kommer att komma åter med flera beställningar.

  10. 5av5 recenserad av Klas Håkan on 2019-06-11
    Pris
    Kvalitet

    Bra produkt till bra pris.

Artiklar 1 till 10 av totalt 49

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Skriv din recension

Du recenserar: Ekens Vit 7-dagars Bordsvin

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet