• Maltkvarn enkel

Maltkvarn enkel

Pris
Kvalitet
12 recension(er)
288 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 12

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Riktigt bra kvarn recenserad av nicklas klas on 2019-06-03
    Kvalitet
    Pris

    grymt bra kvarn sett till priset! Malde snabbt och lätt 2 kg korn.. inga problem.. Resultatet blev riktigt bra med.

  2. fyller sitt syfte recenserad av Henrik on 2018-07-12
    Pris
    Kvalitet

    dåligt gjutgots

  3. Helt ok! recenserad av Stefan on 2018-05-31
    Pris
    Kvalitet

    Lätt att montera, fungerar som den ska!

  4. Utmärkt och oerhört kostnadseffektiv recenserad av Martin on 2018-04-11
    Pris
    Kvalitet

    Funkar som en dröm. Mycket bra och prisvärd produkt. Kan mala ned malten riktigt fint om man vill det. Men då sätter ju maltkorgen och filter igen.. och det vill man ju iiinte.

  5. 4 recenserad av jens on 2018-01-29
    Pris
    Kvalitet

    Jätte bra pris !
    Funkar lika bra som dom dyra maltkvarnarna.

  6. Mycket för pengarna recenserad av Peter on 2017-11-17
    Kvalitet
    Pris

    Den är kanske något skev på sina ställen, men det verkar inte spela någon större roll för krossningen. Jag följde rådet att ta bort handtaget, satte dit en bult istället och körde en hylsa på en hylsförlängare i min skruvdragare av lite kraftigare modell. Började med att ställa in kvarnen så att det gick att få in ett kreditkort nätt och jämnt, men det blev lite för krossat så jag släppte efter lite på spännskruven och fick jättebra krossning med mycket "hela" skal. För att minska på dammet och få ner allt i en Hink så trädde jag en tvättad gammal t-shirt över kvarnen, fungerade bra, men en tröjärm eller byxben borde vara ännu bättre.

  7. Totalt kass recenserad av Magnus on 2017-02-22
    Pris
    Kvalitet

    Ingen monteringsanvisning följde med, går inte att mala något alls i den, den är för billig för att skicka tillbaka och kladda med... Lyckas man få ihop den så den går att veva runt så maler den sönder sig själv och hur kul är det med metall i sin bryggd??? Nej, satsa på kvalitet och köp en bättre kvarn!

  8. Ett av mina mest prisvärda köp recenserad av Marcus on 2016-10-28
    Kvalitet
    Pris

    Nu har jag krossat närmare 300 kg malt med den här kvarnen, och den bara knallar och går. Mellan 75 och 80% brygghuseffektivitet med BIAB.

    Tips för att få det att fungera som bäst:
    1) Strunta i att sätta dit veven, skruva bara dit öglan. Ta istället den största takkrok du hittar, såga av där gängorna börjar och sätt i skruvdragaren. Trä in denna i öglan, och vips kan du krossa 5 kg malt på lika många minuter.
    2) För att få lagom malningsgrad för BIAB, dra på ställskruven tills du precis med handkraft (utan malt i kvarnen) kan dra runt kvarnen när du vrider på öglan.

  9. Bra prisvärd. recenserad av Michael on 2016-05-09
    Pris
    Kvalitet

    Snabb leverans som alltid . .

  10. Prisvärd kvarn. recenserad av Jonas on 2016-03-11
    Pris
    Kvalitet

    Otroligt prisvärd maltkvarn som duger utmärkt att krossa mindre mängder malt med. Köper alltid färdigkrossad basmalt och hel specialmalt. Varför denna funkar perfekt att krossa de mindre mängderna det blir med denna typ av helmalt. Krossar 1kg malt på ett par minuter med handkraft.

Artiklar 1 till 10 av totalt 12

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Maltkvarn enkel

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet