0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

  • Maltkvarn enkel

Maltkvarn enkel

Kvalitet
Pris
18 recension(er)
302 kr

Status:

Status: Slut i lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 18

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Bra bang för the buck. recenserad av Peter on 2021-02-11
    Pris
    Kvalitet

    Jag har hört blandade recensioner av denna typ av kvarn men eftersom jag brygger små mängder öl i mitt kök vågade jag mig på att testa. Jag måste säga att jag blev glatt överraskad, efter en lätt montering kunde jag börja ställa in hur fint malten skulle krossas och jag lyckades få till en lagom kross med enkla justeringar. Passar utmärkt för mina behov.

  2. Mycket bättre än dom dyrare recenserad av P-O Jansson on 2021-01-06
    Pris
    Kvalitet

    Denna maltkvarn är enkel o mycket bättre än dom dyrare enligt mig! Maler vete väldigt bra o all annan malt så klart. Är mycket nöjd med denna!

  3. Ok recenserad av Benny on 2020-11-07
    Pris
    Kvalitet

    Efter lite justeringar så fungerar den bra att krossa små mängder och är då prisvärd.

  4. 10/10 recenserad av Marcus on 2020-10-19
    Pris
    Kvalitet

    Mycket prisvärd. Enkel att montera och enkel att hantera. Den är liten men räcker för mina behov.

  5. 5 recenserad av Kim Van Loc on 2020-09-01
    Pris
    Kvalitet

    Bra, det fungerar mycket bra, det jag önskar efter den här, malt snabbt och enkelt vad man vill ha .

  6. Kalas för BIAB recenserad av Kim on 2019-06-13
    Pris
    Kvalitet

    Mycket för pengarna. Vid första anblinck tänker man vad i he..... är detta. Men montera i en hink och justera tills inga hela korn syns. Sedan bara mala på. Fungerar mycket bra för BIAB bryggning. Kolla in olika guider på nätet för att modda för optimal malning

  7. Riktigt bra kvarn recenserad av nicklas klas on 2019-06-03
    Kvalitet
    Pris

    grymt bra kvarn sett till priset! Malde snabbt och lätt 2 kg korn.. inga problem.. Resultatet blev riktigt bra med.

  8. fyller sitt syfte recenserad av Henrik on 2018-07-12
    Pris
    Kvalitet

    dåligt gjutgots

  9. Helt ok! recenserad av Stefan on 2018-05-31
    Pris
    Kvalitet

    Lätt att montera, fungerar som den ska!

  10. Utmärkt och oerhört kostnadseffektiv recenserad av Martin on 2018-04-11
    Pris
    Kvalitet

    Funkar som en dröm. Mycket bra och prisvärd produkt. Kan mala ned malten riktigt fint om man vill det. Men då sätter ju maltkorgen och filter igen.. och det vill man ju iiinte.

Artiklar 1 till 10 av totalt 18

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Maltkvarn enkel

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet