• Kapsylapparat bänkmodell

Kapsylapparat bänkmodell

Pris
Kvalitet
20 recension(er)
269 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 20

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Superbra, kvalité och stabil recenserad av Pelle on 2020-01-20
    Pris
    Kvalitet

    Gjorde en skiva 35 x 50 cm och satte en gummimatta under, står stabilt enkel att använda och man får ett proffs resultat.

  2. Imponerad recenserad av Jonas on 2019-12-16
    Pris
    Kvalitet

    Jag är hur nöjd som helst. Har nu kapsylerat ca 90 flaskor. Det har varit blandade 33- och 50-cl. Kapsylerna sitter som de ska. Flaskorna går att lägga ned.

    Tidigare hade jag Greta och det var minsann ingen trevlig upplevelse jämfört med denna.

    Precis som någon annan skrev är det bra att skruva fast den i någon form av skiva eller planka. Då blir den stadigare. Det är inga problem eftersom det finns fyra hål till just det ändamålet.

  3. Mycket lätt o smidig apparat recenserad av J-O on 2019-11-29
    Kvalitet
    Pris

    Lite svår om man har den på en bänk. Jag ställde den på golvet , Då behövs det inte någon större kraft för att få snygga o täta förslutningar. Ps.! Tänk på att det är 2 st olika huvuden! :) Jag är jätte nöjd efter att ha kommit igång.

  4. Prisvärd recenserad av Magnus on 2019-11-04
    Kvalitet
    Pris

    Jag blev positivt överaskad av denna. Robust design i metall som funkar riktigt bra.

  5. Känns bra för priset recenserad av Aron on 2019-06-17
    Kvalitet
    Pris

    Har bara hunnit prova på en flaska än så länge, så kan inte säga hur den kommer att fungera i längden eller vid större mängder ännu.
    Det tog mig ett tag att lista ut vilken av de två olika stora kapsyl-formerna jag skulle använda, men jag lyckades tillslut!
    Kapsylapparaten kändes ganska stabil och verkligen en värd investering för det priset, hävarmen kändes robust.

  6. Lättare att använda än "Greta" recenserad av Anders on 2019-05-28
    Pris
    Kvalitet

    Att få till bra kapsylering med Greta gjorde mig frustrerad då det var svårt att få till det bra, tätt och snyggt. Inga problem med den här, som kirrar biffen utan problem. Kan skruvas fast i bänkskiva eller dyl för ännu enklare användning

  7. Gedigen kapsylapparat recenserad av Johan on 2019-03-11
    Pris
    Kvalitet

    Blev imponerad över den tjocka stålplåt som maskinen är gjord av. Även i plastdetaljerna känns gedigna. Skruvade fast den på en bit avsågat överblivet hyllplan för att stabilisera den. Flaskade 46 öl för första gången i mitt liv utan några som helst problem.

  8. Bra och prisvärd recenserad av Per Harald on 2017-05-17
    Kvalitet
    Pris

    Enkel ock välfungerande, samt bra pris.

  9. Prisvärd recenserad av Peter on 2017-05-09
    Pris
    Kvalitet

    Kapsylerade 50 flaskor igår och det var supersmidigt jämfört med ex Greta.
    Rekommenderar att skruva fast den i en träskiva eller liknande.
    Kanske något klen arm men för det priset är jag övernöjd.

  10. Jätte bra recenserad av Brad Anthony on 2017-04-29
    Pris
    Kvalitet

    Fungerar perfekt!

Artiklar 1 till 10 av totalt 20

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Kapsylapparat bänkmodell

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet