• Nybörjarkit - EPA
  • Nybörjarkit - EPA

Nybörjarkit öl - EPA

Pris
Kvalitet
11 recension(er)
599 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 11

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Bra. recenserad av Jan-Olof on 2018-11-22
    Pris
    Kvalitet

    Ett bra nybörjarkit, allt fanns med. Har dock inte fått smaka på den ädla drycken ännu, ca. 1,5 veckor kvar.

  2. Bra nybörjarkit med "allt" inkluderat! recenserad av Sofie on 2018-07-20
    Pris
    Kvalitet

    Är i huvudsak mycket nöjd med detta nybörjarkit! Min första bryggning (helt grön på ölbryggning) är klar sedan två veckor och ölet blev väldigt gott. Kolsyrenivån är ngt för låg enligt min smak, men kan lika gärna vara jag som inte riktigt lyckats med den biten.

    Stort plus för denna förpackning är att den innehåller allt man behöver (utom gryta och tratt).

    Jag hade läst på en hel del inför min första bryggning vilket underlättade då receptet/instruktionerna inte var helt tydliga i alla lägen.

    Rekommenderas verkligen!!

  3. Har inga anmärkningar. recenserad av Jonathan on 2018-06-17
    Pris
    Kvalitet

    Packaren hade glömt att skicka med den krossade malten, men det var helt problemfritt att få det skickat med varubrev samma dag som jag hörde av mig. Toppservice!

    Medföljande beskrivningen var enligt mig lätt att följa och jag har precis smakat lite av ölet i samband med flaskning. Smakade hur bra som helst!

  4. 4 recenserad av Helena on 2018-06-14
    Pris
    Kvalitet

    Fina och bra saker!
    Vet att ni hellre vill ha ett Mail angående ”frågor om produkter”
    Men då jag ej får något svar där så skriver jag här: det saknades en vara i mitt nybörjar-kit, lite tråkigt att jag inte får någon återkoppling kan jag känna.

    Hej Helena
    Ber verkligen om ursäkt för detta, måste blivit något fel.
    Ring oss gärna på 08-6413909
    Mvh
    PGW

  5. 10 recenserad av Martin on 2018-03-19
    Kvalitet
    Pris

    Kanon kit till nybörjare! Bra pris! Blev så nällad så beställde 10L direkt efter första brygget! Hade en fråga om bryggningen och mailade en kille och fick svar inom 30 min! SUPER!!
    Smaken kan jag ej säga något om än för ej riktigt klar men softade gott :)

  6. 10 recenserad av Eva Mona on 2017-12-25
    Pris
    Kvalitet

    Kan inte lämna recension, ej börjat använda den ännu. Men mycket snabb och säker leverans

  7. Awesome! recenserad av Karl on 2017-08-30
    Pris
    Kvalitet

    Stilren, enkelt att förstå och vansinnigt gott!

  8. Kanon bra startpaket recenserad av Per on 2017-08-03
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt och lätt att förstå. Om du köper detta som första kit så läs gärna på lite innan så blir det kanon bra

  9. 5/5 recenserad av Sylvia on 2017-07-18
    Pris
    Kvalitet

    Maken var supernöjd med denna gåvan. När det hälldes över i flaska var smaken ljuvlig tydligen, väntar spänt på slutresultat!

  10. Enkel, prisvärd och bra bira blev det. recenserad av Jonte on 2017-05-31
    Pris
    Kvalitet

    Hittat liknande kit på nätet men inte alls så bra pris som denna, allt ingick, förutom en kastrull så klart. Enkel steg för steg instruktion, och det färdiga ölet blev över mina förväntningar..

Artiklar 1 till 10 av totalt 11

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Nybörjarkit öl - EPA

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet