Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Gräddsifoner
Gräddsifoner kommer i flera storlekar, färger och utförande. Gemensamt har de alla att de är den perfekta hjälpredan för att fixa vispad grädde i ett nafs. Öppna sifonen, häll i helt vanlig grädde (eller laktosfri eller högpastöriserad eller vad du nu känner för) och skruva på toppen igen. mata i en patron och välj munstycke efter tycke och smak. Skaka om sifonen och börja spritsa grädde som ett proffs. Du slipper diska skålar och vispar efter varje användning och när du har spritsat den grädde som du behöver till pannkakorna, din hot shot, jordgubbarna och tårtan så ställer du helt enkelt in hela sifonen med sitt innehåll i kylen tills nästa anvädning. Färsk grädde har en hållbarhet på ungefär två veckor i en försluten sifon så känner du för ytterligare en hot shot på kvällskvisten så tar du bara ut sifonen och spritsar vidare. PGW har både gräddsifoner och drivgas till dessa.