0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Jäst

Utan jäst ingen dryck. Här finner du ett brett utbud av både färsk- och torkad jäst till öl, vin, cider och annat.

Jäst äter inte bara socker och bildar alkohol utan ger även helt olika smakupplevelser till din färdiga dryck beroende på vilken sort du använder. Vissa jäster gillar lite högre temperaturer och är mer tåliga mellan en del lagerjäster mår som bäst i svala miljöer. 

Bläddra utifrån
Kategori
  1. Mjödjäst (5)
  2. Öljäst (38)
  3. Vinjäst (21)
  4. Turbojäst (12)
  5. Ciderjäst (2)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 19

  1. 1
  2. 2
  • White Labs Belgian Wit II Ale WLP410
    Rea
    Nedsatt pris!

    White Labs Belgian Wit II Ale WLP410

    White Labs Belgian Wit II Ale WLP410 är något kryddigare än WLP400. Den lämnar en något högre sötma och används till att jäsa Belgian Wit, Kryddiga Ales, Veteale och andra specialöl. Förjäsbarhet: 70-75%Alkoholtolerans: 5-10% Flockning: Låg till medelJästemperatur: 19-23 °c

    Ordinarie pris 79 kr

    Special Price 39,50 kr

     Lägg i varukorgen
  • Vinjäst Lalvin K1-V1116
    Nedsatt pris!

    Vinjäst Lalvin K1-V1116

    Vinjäst Lalvin K1-V1116
    (3)
    21 kr
     Lägg i varukorgen
  • Bulldog Wine Yeast & Nutrient
    Nedsatt pris!

    Bulldog Wine Yeast & Nutrient

    Bulldog Wine Yeast & Nutrient
    (1)
    29 kr
     Lägg i varukorgen
  • Öljäst Mangrove Jack's M15
    Nedsatt pris!

    Öljäst Mangrove Jack's M15 Empire Ale

    En ale jäst som lämpar sig för en mängd olika fylliga ales. Lämplig för Scottish Heavy Ales, American Amber Ales, Sweet Stouts m.m.. Aromatiska Egenskaper: Empire Ale-jästen kan ge karaktäristiska aromer som påminner om mörk frukt. Smak egenskaper: Fyllig kropp, som kan påminna om mörk frukt karaktär. Förjäsbarhet: 70 - 75% Alkoholtolerans: 8% Flockning: 4/5 Jästemperatur: 18-22 ° C
    41 kr
     Lägg i varukorgen
  • Öljäst Mangrove Jack's M44
    Nedsatt pris!

    Öljäst Mangrove Jack's M44 West Coast

    Denna ale jäst lämpar sig bäst för amerikanska ales, så som American Style Pale Ale, American Style India Pale Ale, American Double IPA, American-Style Imperial Stout och mer. Utjäsningsgrad: hög Flockning: Hög Användningsanvisningar: För bästa resultat, jäs vid 18-23 C
    41 kr
     Lägg i varukorgen
  • White Labs Kombucha WLP600
    Nedsatt pris!

    White Labs Kombucha WLP600

    Kombucha är sötat te som har fermenterats med en startkultur dvs Kombuchakultur eller SCOBY. Scoby står för Symbiotic Colony of Bacteria and Yeast vilket alltså är precis vad svampen är. White Labs Kombucha Scoby är laboratorieframställd och därför helt fri från kontaminering. Denna bakteriekultur är framtagen för professionella Kombuchaframställare men det betyder såklart inte att du inte kan införskaffa en för hembryggning om du vill ha den bästa Kombuchakulturen på marknaden. Kombucha innehåller antioxidanter, syra, socker, vinäger och B-vitamin. Många Kombuchadrickare vittnar om lindrigare besvär av gluten och laktos samt bättre hälsa generellt. Tänk på att du alltid kan återanvända din Scoby och öka på mängden Kombucha du brygger. Dessutom kommer det nya små bakteriekulturer som du kan ge bort till en vän.
    279 kr
     Lägg i varukorgen
  • Bulldog B34 German Lager
    Nedsatt pris!

    Bulldog B34 German Lager

    English Ale Yeast (Bulldog) 10gr German bottom fermenting lager yeast. Dosage: 1 sachet (10g) for 20-25L (5.3 - 6.6 US Gallons) Fermenting temperature: 9-14°C (48-57°F). Ideally 12°C (54°F). Pitching: Sprinkle on top of wort. Attenuation: 70-75% Flocculation: High Certifications: Kosher, EAC Storage recommendation: Store cool. Bulldog B34 German Lager yeast is a bottom fermenting yeast. Creates a crispy finish and a good balance between floral and fruitiness in your German style Pils or other hoppy beer such as Kellerbier.
    29 kr
     Lägg i varukorgen
  • Bulldog B4 English Ale
    Nedsatt pris!

    Bulldog B4 English Ale

    10 gram Alejäst från Bulldog. Idealisk för toppfermenterade ölstilar så som Porter, Bitters och Brown Ale. Använd en påse till 20-25 liter. Strö jästen över din vört.  Rekommenderad jästemperatur: 16-21°C, Idealiskt är 18°C.Flockulering: Hög Förvaras svalt. 
    29 kr
     Lägg i varukorgen
  • Vinjäst Rödvinsjäst RC212
    Nedsatt pris!

    Vinjäst Rödvinsjäst RC212

    Vinjäst speciellt lämplig för framställning av röda viner. Ger en mjuk och rund karaktär. Jäsningstermperatur 15 - 30 grader. Max alkoholhalt 12 - 14 %.
    (15)
    21 kr
     Lägg i varukorgen
  • White Labs Champagne WLP715
    Nedsatt pris!

    White Labs Champagne WLP715

    White Labs Champagne WLP715
    79 kr
     Lägg i varukorgen
  • White Labs Belgian Wit Ale WLP400
    Nedsatt pris!

    White Labs Belgian Wit Ale WLP400

    White Labs Belgian Wit Ale WLP400
    79 kr
     Lägg i varukorgen
  • Vinjäst Lalvin D-47
    Nedsatt pris!

    Vinjäst Lalvin D-47

    Vinjäst Lalvin D-47 passar som bäst att använda om du ska tillverka ett vitt vin med mycket druvkaraktär eftersom den här vinjästen ger en ganska kraftig druvkaraktär.alkoholtolerans: 14%jästemperatur: 15-20°C
    (3)
    32 kr
     Lägg i varukorgen
  • Willes 8 kg Turbo 50-pack
    Nedsatt pris!

    Willes 8 kg Turbo 50-pack

    3-komponents turbo. Jäser ut 8 kg socker på ca 10 dagar.
    (1)
    1 800 kr
     Lägg i varukorgen
  • Guld-Turbo
    Nedsatt pris!

    Guld-Turbo

    1-komponents turbo. Jäser ut 6 kg socker på 2 - 3 dygn.
    (44)
     Lägg i varukorgen
  • Willes 8 kg Turbo
    Nedsatt pris!

    Willes 8 kg Turbo

    3-komponents turbo. Jäser ut 8 kg socker på ca 10 dagar.
    (45)
     Lägg i varukorgen
  • Ekens Turbo 6
    Nedsatt pris!

    Ekens Turbo 6

    2-komponents turbo. Ger en mycket ren jäsning. Jäser ut 6 kg socker på mellan 3 - 5 dagar, beroende på temperatur.
    (30)
    20 kr
    Bevaka produkt
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 19

  1. 1
  2. 2