Jäst

Utan jäst ingen dryck. Här finner du ett brett utbud av både färsk- och torkad jäst till öl, vin, cider och annat.

Jäst äter inte bara socker och bildar alkohol utan ger även helt olika smakupplevelser till din färdiga dryck beroende på vilken sort du använder. Vissa jäster gillar lite högre temperaturer och är mer tåliga mellan en del lagerjäster mår som bäst i svala miljöer. 

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 21-22 av 22

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
  1. Öljäst Saflager W-34/70 – lagerjäst från Weihenstephan, jäsning 9–15°C (ideal 12°C)Öljäst Saflager W-34/70 – lagerjäst från Weihenstephan, jäsning 9–15°C (ideal 12°C)
    Öljäst Saflager W-34/70
    65 kr
  2. Öljäst SafAle US-05 – amerikansk alejäst för APA, IPA och brown ale, 15–24°CÖljäst SafAle US-05 – amerikansk alejäst för APA, IPA och brown ale, 15–24°C
    Öljäst SafAle US-05
    45 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 21-22 av 22

Sida
per sida
Sätt fallande sortering