Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Vaccumförpackare
Packa och förvara bättre med vakuumförpackare
Vakuumförpackare har förändrat hur vi packar och förvarar matvaror, samt hur vi hanterar dessa. En vakuumförpackare omsluter råvarorna tätt med plast genom att suga ut luften, och på det sättet blir det mycket mer plats i frysen och skåpen - smidigt! En vacuumförpackare bidrar även till att matvarorna håller upp till fem gånger längre och får inte lika snabbt frysskador.
Det finns många fördelar med vakuumförpackare, och en av dessa är att du kan förpacka i princip alla mat- och råvaror med en vakuumförpackare; kött, fisk, kyckling, ost - allt! Du kan även förpacka känsligare livsmedel, då det går att välja hastighet som maskinen suger ut luft för att skapa vakuum.
Att använda sig av en vakuumförpackare kommer även automatiskt göra dig till en mer miljövänlig konsument: hållbarheten hos maten blir längre och därmed behöver du inte svinna lika mycket mat som du hade behövt göra annars. Du får även plats med mer mat i frysen vilket även det bidrar till att du inte behöver kasta lika mycket mat, vilket är både bra för din plånbok och klimatet. Faktum är att en vakuumförpackare kan utöka hållbarheten med hela 2 år! Även perfekt för den som älskar att fiska, jaga eller plocka svamp och bär och vill förvara detta i frysen under längre tid.