•     Bulldog Master Brewer

Bulldog Master Brewer

Bli först med att recensera denna produkt

5 699 kr
Från 258,96 kr, 24 Månader

Resurs Bank - Delbetalning

Status: I lager

Vikt: 10 kg

Köps Ofta Tillsammans

    Bulldog Master Brewer
Bulldog Master Brewer
5 699 kr

Detaljer

Bulldog Brewer har utvcklats till Bulldog Master Brewer. Det är en helt och hållet omarbetad maskin men många avancerade funktioner och förbättringar. Med ett eget bryggverk kan du ha ditt egna lilla microbryggeri i ditt eget hem och skapa en mängd intressanta öltyper från Humle, malt, vatten och såklart jäst.

Det finns flera olika sorters bryggerk på marknaden idag men Bulldog är en högkvalitativ lågpris variant där deras utvecklare har jobbat hårt för att skapa ett bryggverk som innehar alla de funktioner du önskar och några till.

Börja med krossad malt, mäska, laka, koka och kyl, allt i en och samma högkvalitativa stålkropp. Ta full kontroll över din bryggning!

Mäskning


Bulldog Master Brewer kommer med en avancerad automatisk tid och temperaturkontroll. Välj enkelt din mäsktemperatur och vila i upp till nio olika steg på displayen och luta dig tillbaka när ditt bryggverk ordnar upp mäskningen samtidigt som pumpen långsamt ser till att vörten cirkulerar. Det stänger själv av sig under viloperioden så inte ens det behöver du komma ihåg att göra själv.

Avsilning

Efter mäskning så är det dags att sila maltbädden. Lyft enkelt upp den inre maltkorgen och fixera den i upphöjd position för att låta maltbädden rinna av. 

Lakning

Värm upp tillräcklig mängd vatten (Förslagsvis med Bulldog Water Sparger) och häll den långsamt över maltbädden. Med Bulldog Water Sparger så använder den pumpen för att pumpa över vattnet så att du slipper placera den högre än ditt bryggverk. </br>

Koka 

Ta bort din maltkorg och använd din Bulldog Hop Spider eller liknande och tillsätt din humle enligt recept. Ditt bryggverk kommer att säga till när du ska göra något. Du kan också använda en humlepåse men eftersom den inte släpper igenom humlen lika bra så kan du behöva använda en större mängd humle.</br> Var försiktig kring ditt kok, tänk på att kokande vört är VÄLDIGT hett!

Kylning

Nu är det äntligen dags för kylning och det gör du enkelt genom att koppla på din kylspiral till en kallvattentapp för att snabbt kyla ner din vört till lämplig jästemperatur. Häll över din vört till ditt jäskärl, häll på jäst och det är allt!