Vinkemikalier

Den sköna konsten vintillverkning kräver en hel del ingredienser och vinkemikalier. För att undvika ett grumligt vin används klarningsmedel. Har du inte helt misslyckats kan de starkaste klarningsmedel rädda upp ditt grumliga vin utan att ge vinet någon bismak. Citronsyra är en annan vinkemikalie som används för pH-justering. En annan ingrediens är jästnärsalt. Vi har också produkter för en snabbare jäsning och har du en önskan om lagring på ekfat, men inga ekfat, får du samma lagrade smak med hjälp av ekspån.
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 21-24 av 24

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
  1. Kaliumsorbat 3,5g jässtopp för vinbryggningKaliumsorbat 3,5g jässtopp för vinbryggning
    Kaliumsorbat 3,5 g
    Rating:
    90%
    5 kr
  2. Skumdämpare 100 ml för hembryggningSkumdämpare 100 ml för hembryggning
    Skumdämpare 100 ml
    129 kr
  3. Pectolase pektinas för klarare fruktvin och ciderPectolase pektinas för klarare fruktvin och cider
    Pectolase
    39 kr
  4. Citronsyra 50 gram – pH-justering och konserveringsmedel för hembryggning, tar bort gulslöja.Citronsyra 50 gram – pH-justering och konserveringsmedel för hembryggning, tar bort gulslöja.
    Citronsyra 50 gram
    39 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 21-24 av 24

Sida
per sida
Sätt fallande sortering