Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Kundrecensioner
5/5
Enkelt och snabbt att brygga, ett väldigt prisvärt vin.Publicerad
Under bryggning för mango och annanas
Vi testar att dela en sats i två med den här, gemensamt är 2x 500 g spraymalt, kokas med 40g summit i 10 min, sen 30g amarillo i 10 min sen dela i två kärl kärl ett tillsatte vi annans juice och us05 jäst, i det andra kärlet us 05 jäst och dag 5 tillsatte vi 1,5 kg mangopuré. det kommer att ta ca 10 dagar till innan tappning.Publicerad
bra bas till vår amarillo
Vi jobbad upp den med 1x500g extra light spraymalt, 30 g summit, 30 g simco och slutligen torrhumling med 100 g amarillo och 30 g smico. jäst us 05. doftar helt underbartPublicerad
bra lager om man jobbar lite med jäst och humle
Vi bryggde den här med att värma 3 liter vatten, 2x 500g light spraymalt. Sen kokade vi med 50g Tettnanger i 8 minuter, silade av tillsatte vatten och bohemian lager m84. Startade jäsning i två dagar i 20 grader och sen fick den jäsa i 13 grader i 25 dagar. Torrhumling dag 19 20 g summit och 30 g Tettnanger. Blev helt ok.Publicerad
2x5 stjärnigt
Vin-o-metern nu provad på hemgjort s.k. fönstervin på körsbär enl. ett gammalt recept.
Utslag 17% - TOPPEN!Publicerad
Superb!
En otroligt häftig humle som ger mycket citrus och tropisk frukt smak. Kommer bli ett av mina framtida standard humle för en riktigt fruktigt ipa eller apaPublicerad