0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Produktrecensioner

Artiklar 1 till 20 av totalt 6498

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 325
Chateau 7-dagars Rött Vin
Ratings:
Mycket bra
Tycker detta är den bästa vinsats jag har provat.
Eva-Lena - Created at 2020-12-03 11:17:43
Prestige London Gin
Ratings:
10
Mmmmmmmmm njuuuuut
Eva - Created at 2020-12-02 18:17:33
Strands Kaffelikör
Ratings:
10
Mumsfillibabba
Eva - Created at 2020-12-02 18:17:33
Prestige Strawberry Cream
Ratings:
10
mumsfillibabba
Eva - Created at 2020-12-02 18:17:32
Strands Skåne Akvavit
Ratings:
10
Gottgott
Eva - Created at 2020-12-02 18:17:32
Prestige Likör 45
Ratings:
10
Gottgottigottgott
Eva - Created at 2020-12-02 18:17:32
Prestige Blå Curacao
Ratings:
10
Mummakardemumma
Eva - Created at 2020-12-02 18:17:32
Turbo Super Jet
Ratings:
9
Mycket bra
Hans - Created at 2020-12-02 13:23:22
Aktivt kol PGW 20x40.  12.5 kg
Ratings:
9
Det bästa för mig,Har provat några stycken.
Hans - Created at 2020-12-02 13:23:22
Stora Jäskitet Vin
Ratings:
Fick inte med hävert
Väldigt bra jäskit överlag men lite saker drar ner betyget, fick inte med hävert, förmodligen för jag även köpte en annan hävert men skulle vilja se att den också är med. Mina lock är också lite utbuktade, gör ingenting för jäsningen men gör att mitt jäsrör sitter lite snett.
Simon - Created at 2020-12-01 12:17:36
Mäskroder 80 cm
Ratings:
Gör det den ska
Funkar utmärkt för att röra om i min mjöd, enda problemet jag har med den är att botten på den är för stor för att kunna använda med min borrmaskin hemma så fick röra om för hand.
Simon - Created at 2020-12-01 12:14:55
Chateau 7-dagars Vitt Vin
Ratings:
Gott vin.
Bra service och snabb leverans
Bertil - Created at 2020-12-01 09:16:39
Ekens 7-dagars Chardonnay
Ratings:
Gott vin till bra pris
Nu har vi prövat både snabbvin och vanligt. Tycker Ekens chardonnay är oslagbart. Dock blir jästiden ca 9 dagar och vi låter jästen ligga på ytan ca 15 minuter innan vi rör ner den och blandar ordentligt. Brukar börja jäsa på några timmar. Ett mycket gott och fruktigt vin. Pgw är snabba på att leverera och budbilens chaufför brukar bära upp leveransen till huset! Vilken service.
Eva Cecilia Ingegerd - Created at 2020-11-30 17:04:00
Dream Dust Original 150 gr
Ratings:
Bra krydda
Jättegod krydda som jag gärna rekomenderar till andra.
Anna - Created at 2020-11-30 13:35:08
BB Easter Brew Choc Stout 23L
Ratings:
Bra öl men kan den kallas stout?
Som rubriken lyder så blev detta ett ganska gott öl. Ganska söt, maltig och tydlig mjölkchokladton. Färgen mer bärnstensaktig-brun och lätt genomskinlig snarare än svart. Hade den hetat brown chocolate ale hade jag fått mer vad jag förväntat mig. När det kallas stout förväntar jag mig en svart öl med rostade toner, kaffe, laktrits och mörk choklad och det var inte vad detta smakade riktigt.
Olle - Created at 2020-11-30 13:27:01
Jäsrör
Ratings:
????
Funkar som ett jäsrör ska.
Mattias - Created at 2020-11-30 05:51:42
Hävert UTFÖRSÄLJNING
Ratings:
????
Slangen har varit böjd så mycket att de är veck på den så mycket svårt att få till ett bra flöde. Hej Mattias Det är därför det är utförsäljning på denna, och halva priset. (Som rubriken lyder) Men spola igenom varm vatten, så skall det ordna sig. Om inte så hör gärna av dig till oss. Mvh PGW
Mattias - Created at 2020-11-30 05:51:41
Hydrometer med Termometer
Ratings:
Grym
Grym hydrometer.Behöver dock ett längre mätglas än 100ml när bygden närmar sig 1.020.
Zim - Created at 2020-11-28 08:16:50
Humlepåse i nylon 14 x 21 cm
Ratings:
Gör sitt jobb
Funkar finfint.
Zim - Created at 2020-11-28 08:16:50
Jässtopp för vin
Ratings:
Perfekt
Gör sitt jobb utan att lämna bismak.
Zim - Created at 2020-11-28 08:16:49

Artiklar 1 till 20 av totalt 6498

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 325