Produktrecensioner

Artiklar 1 till 20 av totalt 4879

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 244
Deliciou Original Bacon 55 gr
Ratings:
Bacon är Bacon
Hur har jag kunna leva utan denna underbara krydda!?
Jonas G. - Created at 2019-10-04 19:38:00
Rebeerer Norrguld
Ratings:
10
Snabb och bra leverans.
Jan - Created at 2019-09-24 07:16:17
Häverthållare
Ratings:
Är ett måste
Helt perfekt
Benny Nils- - Created at 2019-09-23 18:21:52
Plastslev till Jäshink
Ratings:
Men funka i alla fall
Skaftet var lite klent böjde sig när man rörde om
Benny Nils- - Created at 2019-09-23 18:21:52
Lilla Jäskitet
Ratings:
Hyfsat okej kit
Häverten funka dåligt fick teleskop röret det höll inte tätt. Annars var all bara bra
Benny Nils- - Created at 2019-09-23 18:21:51
Flaskfyllare för ölflaskor
Ratings:
Bra hävert
En bra hävert med rejälare flaskpåfyllare än min gamla. Så jag är nöjd med produkterna.
Håkan - Created at 2019-09-23 14:32:20
Vinstege Vägg Smide 12 flaskor
Ratings:
8 ??
Mycket nöjd med resyltat/montage!
Hans Yngve - Created at 2019-09-23 06:26:15
Ekens Vit 7-dagars Bordsvin
Ratings:
Bra vin
Tog mer en 7 dagar för mig. Ca 14 dagar. Men smakade ok direkt efter. Men är på lagring nu.
Johan - Created at 2019-09-22 23:08:58
Jässats Universal
Ratings:
Packa bättre i framtiden.
Bra att som en nybörjare kunna köpa hela kit med bra beskrivning. MEN... Förslut paketen med tejp på alla sidorna i fortsättningen. Det var uppbrutet och en av satserna var stulen. Jag anmälde inte, men vill påpeka för att minska riskerna i framtiden.
Lena Christin - Created at 2019-09-21 05:41:50
Råvarukit - PGW:s Stora Stygga Stouten
Ratings:
Mycket god
Bryggde den här för snart ett år sedan, först nu har den mognat till sig är otroligt god. Fyllig, stark och len!
Andreas - Created at 2019-09-20 19:23:26
Run to the grills 150 gr
Ratings:
Väldigt god
Den bästa grillkryddan jag smakat. Jag ser fram emot att testa fler av Zigges kryddor. Kanske Dreamdust nästa gång.
Janne - Created at 2019-09-12 11:29:10
Braumeister 50 L Plus
Ratings:
Kvalité
En Braumeister är alltid en både rolig och trygg uppgradering. (Även om det är mycket pengar) Nu brygger jag på 50L äntligen!
Ante - Created at 2019-09-10 10:22:20
Mad Millie Tofu and Vegan kit
Ratings:
Mycket bra!
Denna rekommendera jag gärna, redan beställt en till.
Steffo - Created at 2019-09-10 10:20:05
Chateau 7-dagars Rött Vin
Ratings:
Jättebra
Super trevligt bordsvin till ett super bra pris. Har köpt denna vid ett flertal tillfälle och har alltid blivit nöjd med resultatet. Dem senaste gångerna har jag inte haft i allt socker på en gång utan börjar med cirka hälften. Tillsätter resterande socker efter 2-3 dagar. Då får man en något längre och mjukare jäsning vilket jag upplever ger ett bättre resultat. Skippar gärna jäststoppen och låter det jäsa fullt ut. Efter 14-dagar har du ett friskt och gott vin som bara blir godare med tiden. Rekommenderas
Filip - Created at 2019-09-09 18:31:53
Prestige Ouzo
Ratings:
10
bra
jan - - Created at 2019-09-09 16:23:26
Prestige Dry Gin Engelsk
Ratings:
10
bra
jan - - Created at 2019-09-09 16:23:26
Honung Ljung
Ratings:
Bra produkt
Snabb Leverens och bra produkt
Carina - Created at 2019-09-09 14:55:18
Gummihätta 40 mm
Ratings:
Svårt att veta storlek
På produktbilden ser gummihättan ganska rak ut, men i verkligheten var gummihättan konformad. I Botten var gummihättan ca 5 cm i innerdiameter och ca 5,5 cm i ytterdiameter. På toppen var gummihättan ca 4 cm i ytterdiameter och ca 4,5 cm i innerdiameter. Eftersom jag ville använda hättan på ett munstycke som var 40 mm, så funkade inte det. Tänk på att köpa en gummihätta som har en mindre diameter än ert munstycke, så att gummihättan sitter fast vid användning. Detta är inte en fråga om kvalitet, utan snarare en fråga om produktupplysning. Kvaliteten kan säkert vara god.
Martin - Created at 2019-09-07 11:06:40
Lilla Jäskitet
Ratings:
BRA
bra
Åke Carl - Created at 2019-09-07 08:09:17
Chateau 7-dagars Vitt Vin
Ratings:
BRA
smaken bra fick det inte klart. Lite grumlig
Åke Carl - Created at 2019-09-07 08:09:17

Artiklar 1 till 20 av totalt 4879

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 244