Produktrecensioner

Artiklar 1 till 20 av totalt 5102

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 256
Flaska 70 cl med metallkapsyl 12-p
Ratings:
Helt okej.
Helt nöjd med köpet.
Yvonne Christina - Created at 2019-12-10 17:26:11
Vinställ Metall 100 flaskor
Ratings:
Bra ställ för fast installation i vinkällare
Lite klen i plasten och tråden, annars ett bar ställ om man har en stabil vägg att skruva fast i. Kommer att handla fler sektioner.
Johnny Magnus - Created at 2019-12-10 10:18:11
Prestige Dry Gin Engelsk
Ratings:
Bra
Den bästa vi provat lite söt smak RIKTIGT kanon produkt
Christer Hans - Created at 2019-12-09 17:56:24
Old Oak Whisky 12 år
Ratings:
Vet ej
Har inte provat än blir i helgen
Christer Hans - Created at 2019-12-09 17:56:24
Willes 8 kg Turbo
Ratings:
8
Startade jäsningen den 15 november jäser fortfarande .
Kjell - Created at 2019-12-09 09:54:11
Chateau 7-dagars Vitt Vin
Ratings:
Fem stjärnor.
Alltid snabb och bra service.
Bertil - Created at 2019-12-09 09:14:31
10 lit Dunk lock på mitten
Ratings:
3
Kändes lite klen, särskilt handtaget.
Hillevi - Created at 2019-12-06 12:26:10
Förseglingslack Bordeauxröd 250g
Ratings:
Bra produkt
Lite för tjock för att kunna doppa flaskan, men blandade i lite bivax så blev den mer lättflytande.
Erik - Created at 2019-12-06 11:22:11
Hävert
Ratings:
För Kort
Hur får jag den å pumpa. Kunde ha haft en förlängning på ”hårda” delen.
Kicki Anna Maria - Created at 2019-12-05 17:26:32
Gummipropp 32/26 med hål
Ratings:
Toppenbra
Mjuk å fin satt som den skulle i glasflaskan
Kicki Anna Maria - Created at 2019-12-05 17:26:32
Gummipropp 27/21 med hål
Ratings:
Kanonbra.
Lilla proppen var för liten, och häverten för kort. Hade nog velat ha bruksanvisning för hur jag läser jäsmätaren och häverten.
Kicki Anna Maria - Created at 2019-12-05 17:26:31
Kapsylapparat Greta
Ratings:
Sämre än tidigare
Min första Greta höll i 5-6 år med minst 50 batcher upptappade (ca 2000 flaskor). Den senaste har jag använt nu i 2-3 batcher och den är redan totalt obrukbar. Dvs metalldetaljerna som ska få grepp om flaskan verkar vara av tenn och är ojämnt nedslitna. Verkar vara sämre kvalitet rakt igenom än tidigare. Greta från 2013 får 5 plus. Greta från 2019 får en överkryssad krossad flaska.
Mattias - Created at 2019-12-05 12:09:12
Aktivt kol PGW 20x40.  10 liter
Ratings:
Helt ok
Ingen produkt jag kan ge en fullpoängare inte för där något fel på den utan för att jag vet inte hur en fullpoängare uppträder. Är det inte lite overdoing att recensera egentligen.
Tove - Created at 2019-12-05 10:49:17
Coopers Brew A IPA
Ratings:
En liten förbättring
Helt ok om man mixtrar lite. Utan torrhumling tror jag att man får ett relativt intetsägande öl. Vi har provat en del varianter på Coopers brew A ipa. Har tillsatt us-05 jäst istället för medskicket, 2xMaltextrakt Ljust torkat 500g, (Vi ser även att om man kokar 3 lit vatten och löser upp maltextraktet och tillsätter valfri humle ca 30-40 gram tex Amarillo, pacifica el liknande ger det mer smak och koka stilla i ca 15-20 min), torrhumla 50 g Amarillopellets dag 5-6, ytterligare en torrhumling dag 15 med 50 g Ammarillo och tappning dag 25 har varit ett relativt lyckat recept. I övrigt så använder vi 2,5 kryddmått bryggsocker till 33cl och 3,5 till 50cl. Har funkat bra.
Per - Created at 2019-12-04 18:56:31
Hävert
Ratings:
Bra
Snabb leverans
Maria - Created at 2019-12-03 15:58:49
Flaska 70 cl med metallkapsyl 12-p
Ratings:
8/10
Nöjd med flaskorna. Ni missade att skicka med kapsyler till en av lådorna med flaskor. Mvh Lucas
Lucas Börje Joakim - Created at 2019-12-03 08:28:19
Burk m. skruvlock 60 ml
Ratings:
9
Helt ok både burkar och leverans. Mycket bra emballerat.
Annette Eva Linnéa - Created at 2019-11-29 21:32:09
Kapsylapparat bänkmodell
Ratings:
Mycket lätt o smidig apparat
Lite svår om man har den på en bänk. Jag ställde den på golvet , Då behövs det inte någon större kraft för att få snygga o täta förslutningar. Ps.! Tänk på att det är 2 st olika huvuden! :) Jag är jätte nöjd efter att ha kommit igång.
J-O - Created at 2019-11-29 09:55:20
Packning till gräddsifon
Ratings:
Utmärkt
Snabb leverans och trevligt bemötande av personalen. Packningen passade perfekt till gräddsifonen.
Greta - Created at 2019-11-28 20:29:45
Steriliseringsmedel
Ratings:
10
bara bra.
Anneli - Created at 2019-11-28 18:44:48

Artiklar 1 till 20 av totalt 5102

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 256