Produktrecensioner

Artiklar 1 till 20 av totalt 4819

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 241
Vinställ Metall 50 flaskor
Ratings:
Toppen!
Snabb leverans. Bra pris. Lättmonterat.
Lise-Lott Jenny Margaretha - Created at 2019-08-14 11:26:56
Prestige Körsbärsvodka
Ratings:
2
kan bli smarrig . Räcker nog till en dunk,får inte va kräsen.
Knut Lasse Johannes - Created at 2019-08-13 11:00:09
Sweet Jalapeno 150 gr
Ratings:
3
Njaa sådär,va väl inte äcklig på nått sätt. Men jag smakade inte speciellt mycket jalepeno smak heller. Inget drag i den heller för den delen,men ok-om den varit mycket billigare.
Knut Lasse Johannes - Created at 2019-08-13 11:00:08
Gummipropp 18/14 m hål
Ratings:
10
Hålet satt där det skulle,och proppen i.
Knut Lasse Johannes - Created at 2019-08-13 11:00:08
Gummipropp 22/17 utan hål
Ratings:
10
satt som en smäck.
Knut Lasse Johannes - Created at 2019-08-13 11:00:08
Vinställ Metall 50 flaskor
Ratings:
10 En tia.
Vårat första vinställ och säkert inte det sista! 10plus för utseende och för enkel montering. Ser kanon proffsigt ut. Jag rekommenderar verkligen denna produkt.
Vanja - Created at 2019-08-10 17:32:29
Barking Peppar Shots 15 cl
Ratings:
Prisvärd shot
God shot men den kunde gärna få ha lite mer lakritssmak. Upplever att den smakade mer tidigare.
Monica - Created at 2019-08-10 11:18:28
Filterhylsor Playboy 100-pack
Ratings:
Mycket bra
Så bra
Benny - Created at 2019-08-07 09:49:15
Plastdunk. 5 lit
Ratings:
Mycket nöjd
Mycket bra
Tina Kristina - Created at 2019-08-07 08:04:22
Aktivt kol PGW 20x40.  12.5 kg
Ratings:
Mycket nöjd
Mycket bra
Tina Kristina - Created at 2019-08-07 08:04:21
Gasfördelare 2vägs
Ratings:
Sisådär...
Priset är bra, runt 50:- billigare än de större aktörerna inom bryggtillbehör. Ventilerna som sitter monterade på fördelaren är inte samma som de på bilden. Det sitter ventiler med rött handtag på. Samma ventiler som jag redan har på en fördelare som jag köpte på eBay och de ventilerna är inte helt täta...
Tobias - Created at 2019-08-06 15:32:32
Maltextrakt Vete 500g
Ratings:
Bra kvalitet
Perfekt iställt för socker
anders - Created at 2019-08-05 14:42:01
Chateau 7-dagars Vitt Vin
Ratings:
Har inte provat ännu
Men allt ser bra ut
anders - Created at 2019-08-05 14:42:01
Bryggsocker 3 kg
Ratings:
Fungerar perfekt
Skillnaden är stor jämfört med vanligt socker
anders - Created at 2019-08-05 14:42:01
Muntons Wheat Beer
Ratings:
Weissbier mmmmmmm
Smakar som förväntat dvs gott
anders - Created at 2019-08-05 14:42:00
Vin-o-meter
Ratings:
Billig och dålig
Trots att jag tittat på instruktionsfilmen, och det såg väldigt lätt ut, ser jag ingenting på mätskalan varken på mitt hemgjorda vin eller på vanligt köpevin. Billig och dålig
Anita - Created at 2019-08-05 14:34:26
Coopers Dark Ale
Ratings:
Mycket bra Mörk Ale
Den bästa mörka Ale jag smakat hittills komplettera med 2 påsar mörk spraymalt och du har en fantastisk trevlig Ale, jag kommer att köpa fler av denna!
Tommy - Created at 2019-08-04 13:29:11
Vinkork 22x38 Mis en bouteille...
Ratings:
10
bra grejor!
Lars - Created at 2019-08-04 11:20:43
Ekens Chardonnay
Ratings:
10
mycket prisvärd!
Lars - Created at 2019-08-04 11:20:43
Konisk Kork 35/40 x 24
Ratings:
10
bra!
Lars - Created at 2019-08-04 11:20:43

Artiklar 1 till 20 av totalt 4819

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 241