Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Kundrecensioner
Har lagt upp den på flaskor och plastdunk. Bra för att vara ett snabbvin. Jag sötade med malen lakritsrot! Gott och en annorlunda smakupplevelse. Kvaliten kan jag bara bedöma rån erfarenheter från det glada 70-talet. Då är dettta högsta klass! Fortsätter
Min erfarenhet är från det glada 70-talet. Detta är något helt annat. Kvalite på kort tid.Publicerad
Nu var det så här att den kran jag fick var till den stora plasthinken. Den var gjord för att borra ett hål i och sedan tappa ur.
Allt har varit mycket bra från början med goda tips på vad jag skulle inköpa som "gammal" bryggare som börjar på nytt.
Det puttrar gott här i köket!
PGW svarar: Då har du fått fel kran. Gör en reklamation, så åtgärdar vi problemet.Publicerad
Simpel att göra!
Mycket god öl och simpel att göra, även för nybörjare. Har en maltig smak med något söt ton. Lite spraymalt vid tappning på flaska och du har en kanongod öl!
Kan rekommendera 2 veckors lagring för ännu bättre smak.Publicerad
10
Harry Edelman läser man inte bara för recepten. Man läser hans texter med njutning. År 1964 köpte min pappa 100 kg äpplen och med hjälp av Edelmans Vinbok tillverkade han vin av alltsammans. Hela familjen satt och skar äpplen. Jag var 8 år och tyckte att äppellådorna räckte upp till taket. - Ja, jag vet att det är mycket äpplen, men om 2 år när du är 10 år ska du få smaka, sa min pappa. Jag hade ingen uppfattning om det verkligen var en belöning. Inte fick jag smaka vinet heller, ens när jag var 10. Hur mycket vin blev det av 100 kg äpplen? Det vet jag inte. Men jag vet att det räckte i 17 år, trots att det användes vid varenda bjudning med gäster. Ibland färgades vinet grönt och fick vara cocktail, ibland dracks det rakt upp och ner. Vi flyttade flera gånger och vinflaskorna fick följa med. Vid midsommar 1980 bjöd jag min väninna på sista flaskan av årgång 1964. För att hylla 50-års jubileet av min pappas vintillverkning köpte jag en "Vinfabrik" och Edelmans vinbok. Nu jäser det för fullt i ett hörn av vardagsrummet och det känns lika spännande som 1964.Publicerad
10
Verkligen prisvärd utrustning. Lätt att förstå anvisningarna och många bra recept.Publicerad
Problemfri jäsning
Jag vet att denna sats fungerar varje gång utan strul.Publicerad
Prisvärt och lätt att lyckas med
Ett bra vin som utan eftersötning är gott att blanda med t.ex kolsyrad äppeldryck.Publicerad