The store will not work correctly when cookies are disabled.
Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre.För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Vin-kunskap ger mersmak I Grenadines nya serie ”Kunskap ger mersmak” är Vin nästa bok. På ett informativt sätt delar författaren Andreas Kjörling med sig av sin breda kunskaper om vin. Han har sedan mitten av 1990-talet varit verksam inom restaurangbranschen, framför allt i Stockholm. Han är sommelier sedan tio år tillbaka och har sedan dess parallellt med restaurangvärlden arbetat med provningar, resor och utbildning. Restips finns även i liten omfattning i denna bok men tyngden ligger på vinkunskaper på populärnivå. ”Vin: Kunskap ger mersmak” omfattar information som du inte finner i många andra böcker och dessutom allt du behöver av grundkunskaper om vin. Här ges läsaren en inblick i vinets historia, hur en vingård anläggs och årets säsonger, hur vinet tillverkas, kombinationen mat och vin, vinprovning samt mycket mer.
I Grenadines nya serie ”Kunskap ger mersmak” är Vin nästa bok. På ett informativt sätt delar författaren Andreas Kjörling med sig av sin breda kunskaper om vin. Han har sedan mitten av 1990-talet varit verksam inom restaurangbranschen, framför allt i Stockholm. Han är sommelier sedan tio år tillbaka och har sedan dess parallellt med restaurangvärlden arbetat med provningar, resor och utbildning. Restips finns även i liten omfattning i denna bok men tyngden ligger på vinkunskaper på populärnivå.
”Vin: Kunskap ger mersmak” omfattar information som du inte finner i många andra böcker och dessutom allt du behöver av grundkunskaper om vin. Här ges läsaren en inblick i vinets historia, hur en vingård anläggs och årets säsonger, hur vinet tillverkas, kombinationen mat och vin, vinprovning samt mycket mer.