Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Wyeast Mjödjäst Torr 4632
Vintners Choice Wyeast 4632 Mead är det bästa valet för torr mjöd.
Lågskummande med liten eller ingen svavelproduktion
Ursprung: Frankrike
Flockulering: Låg-medel
Rekommenderad jäsningstemperatur: 13-24 ° C
Alkohol Tolerans: 18% ABV
Om WYEAST FLYTANDE vinjäst " Vintners Choice "
Det har länge varit känt bland hembryggare att flytande jäst har en mycket mer uttalad smakprofil än torkad. Wyeasts flytande bryggerijäst har blivit känd över hela världen och är ofta en ingrediens i prisvinnande öl. Med "Vintners choice" kan vintillverkare nu använda flytande vinjäst av lika hög kvalitet. Denna unika förpackning gör det enkelt (starta jästen = pressa sönder innerförpackningen och låt svälla) att få en steril jästkultur inom 12 - 24 timmar. Varje paket räcker till en jäsning på upp till 20 – 25 liter. Om man behöver jäst till en större mängd så gör man först en förkultur. Jästens datumstämpel avser tillverkningsdatum. Jästen är hållbar i kylskåp minst 12 månader efter detta. Utförliga instruktioner på engelska medföljer.
Vintners Choice Wyeast 4632 Mead är det bästa valet för torr mjöd.
Lågskummande med ingen eller liten svavelproduktion
Ursprung: Frankrike
Flockulering: Låg-medel
Rekommenderad jäsningstemperatur: 13-24 ° C
Alkohol Tolerans: 18% ABV
Om WYEAST FLYTANDE vinjäst " Vintners Choice "
Det har länge varit känt bland hembryggare att flytande jäst har en mycket mer uttalad smakprofil än torkad. Wyeasts flytande bryggerijäst har blivit känd över hela världen och är ofta en ingrediens i prisvinnande öl. Med "Vintners choice" kan vintillverkare nu använda vinjäst som är flytande av lika hög kvalitet. Denna unika förpackning gör det enkelt (starta jästen = pressa sönder innerförpackningen och låt svälla) att få en steril jästkultur inom 12 - 24 timmar. Varje paket räcker till en jäsning på upp till 20 – 25 liter. Om man behöver jäst till en större mängd så gör man först en förkultur. Jästen är hållbar i kylskåp minst 12 månader efter detta. Jästens datumstämpel avser tillverkningsdatum. Utförliga instruktioner på engelska medföljer.