Wyeast Mjödjäst Torr 4632

Rating:
84 % of 100
Slut i lager Vikt: 140 g
SKU
ÖT534
Subscribe to back in stock notification
Snabb överblick

Vintners Choice Wyeast 4632 Mead är det bästa valet för torr mjöd.

Lågskummande med liten eller ingen svavelproduktion
Ursprung: Frankrike
Flockulering: Låg-medel
Rekommenderad jäsningstemperatur: 13-24 ° C
Alkohol Tolerans: 18% ABV

Om WYEAST FLYTANDE vinjäst " Vintners Choice "
Det har länge varit känt bland hembryggare att flytande jäst har en mycket mer uttalad smakprofil än torkad. Wyeasts flytande bryggerijäst har blivit känd över hela världen och är ofta en ingrediens i prisvinnande öl. Med "Vintners choice" kan vintillverkare nu använda flytande vinjäst av lika hög kvalitet. Denna unika förpackning gör det enkelt (starta jästen = pressa sönder innerförpackningen och låt svälla) att få en steril jästkultur inom 12 - 24 timmar. Varje paket räcker till en jäsning på upp till 20 – 25 liter. Om man behöver jäst till en större mängd så gör man först en förkultur. Jästens datumstämpel avser tillverkningsdatum. Jästen är hållbar i kylskåp minst 12 månader efter detta. Utförliga instruktioner på engelska medföljer.

89 kr

Garanterad och trygg e-handel

Vintners Choice Wyeast 4632 Mead är det bästa valet för torr mjöd.

Lågskummande med ingen eller liten svavelproduktion
Ursprung: Frankrike
Flockulering: Låg-medel
Rekommenderad jäsningstemperatur: 13-24 ° C
Alkohol Tolerans: 18% ABV

Om WYEAST FLYTANDE vinjäst " Vintners Choice "
Det har länge varit känt bland hembryggare att flytande jäst har en mycket mer uttalad smakprofil än torkad. Wyeasts flytande bryggerijäst har blivit känd över hela världen och är ofta en ingrediens i prisvinnande öl. Med "Vintners choice" kan vintillverkare nu använda vinjäst som är flytande av lika hög kvalitet. Denna unika förpackning gör det enkelt (starta jästen = pressa sönder innerförpackningen och låt svälla) att få en steril jästkultur inom 12 - 24 timmar. Varje paket räcker till en jäsning på upp till 20 – 25 liter. Om man behöver jäst till en större mängd så gör man först en förkultur. Jästen är hållbar i kylskåp minst 12 månader efter detta. Jästens datumstämpel avser tillverkningsdatum.  Utförliga instruktioner på engelska medföljer.

4.2
Rating:
84% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Wyeast Mjödjäst Torr 4632
Ditt betyg