Vinkemikalier

Den sköna konsten vintillverkning kräver en hel del ingredienser och vinkemikalier. För att undvika ett grumligt vin används klarningsmedel. Har du inte helt misslyckats kan de starkaste klarningsmedel rädda upp ditt grumliga vin utan att ge vinet någon bismak. Citronsyra är en annan vinkemikalie som används för pH-justering. En annan ingrediens är jästnärsalt. Vi har också produkter för en snabbare jäsning och har du en önskan om lagring på ekfat, men inga ekfat, får du samma lagrade smak med hjälp av ekspån.
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 13-24 av 38

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
  1. Kiselsol 15 g Påse 3
    Kiselsol 15 g Påse 3
    Rating:
    97%
    13 kr
  2. Vinsten 50 g
    Vinsten 50 g
    Rating:
    100%
    24 kr
  3. Jässats Ekens Rödvin
    Jässats Ekens Rödvin
    Rating:
    95%
    43 kr
  4. Chitosan Påse 4
    Chitosan Påse 4
    Rating:
    97%
    13 kr
  5. 7-dagars Påse 1
    7-dagars Påse 1
    Rating:
    89%
    27 kr
  6. 7-dagars Jässats
    7-dagars Jässats
    Rating:
    93%
    36 kr
  7. Jässats Ekens Vitvin
    Jässats Ekens Vitvin
    36 kr
  8. Gelatin Påse B
    Gelatin Påse B
    Rating:
    100%
    11 kr
  9. Kiselsol Påse A
    Kiselsol Påse A
    Rating:
    97%
    11 kr
  10. Vinförbättrare 250 ml
    Vinförbättrare 250 ml
    Rating:
    91%
    72 kr
  11. Edelmans Jästnärsalt
    Edelmans Jästnärsalt
    Rating:
    90%
    14 kr
  12. Jässats Universal
    Jässats Universal
    Rating:
    93%
    47 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 13-24 av 38

Sida
per sida
Sätt fallande sortering