Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Japansk Kökskniv YANAGIBA Laguiole
Denna japanska kökskniv av märket Laguiole är en kniv som håller hög kvalitet. Denna kniv är en kniv av typen yanagiba och den används för att skära olika livsmedel med hög precision. Bland annat passar den bra för att skära såväl kött som grönsaker och fisk. För den som vill skära ingredienser till klassisk japansk sushi passar denna kniv mycket bra.
Kniven är en lyxigare köksvara som är tillverkad för att vara ett precisionsverktyg. Knivens blad är gjort av rostfritt stål vilket gör att den håller länge. Handtaget är tillverkat av ask vilket gör att kniven är väldigt bekväm att hålla i samt enkel att använda. Det är också ett vackert träslag som ger kniven ett härligt och modernt utseende.
Kvalité i köket som underlättar vardagen
Precis som en bra japansk kökskniv av typen yanagiba ska vara så är den här kökskniven lång, smal och superskarp. En bra kniv av typen yanagiba är en kvalitetskniv som verkligen underlättar det vardagliga arbetet i köket när man förbereder mat.
Det långa, skarpa bladet är format för att underlätta enkel skärning genom fisk, kött och andra livsmedel.
Det främsta användningsområdet för en bra kniv av typen yanagiba är att skära utbenade fiskfiléer vilket passar bra till rätter som sushi och sashimi. Denna japanska kökskniv har ett långt blad vilket underlättar när man vill skära fisk och andra livsmedel och förhindra skador på maten.
Passar bra till sushi och sashimi
Bra att veta om Japansk Kökskniv YANAGIBA Laguiole:
- Passar bra för att skära kött, fisk och grönsaker
- Fungerar utmärkt till japanska rätter som sushi och sashimi
- Har ett långt och skarpt blad enligt japansk hantverkstradition
- Bladet är tillverkat av rostfritt stål