Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Kryddblandning Bratwurst 150 g
Kryddblandning Bratwurst 150 g
Kryddblandning för tillverkning av Bratwurst.
Recept för tillverkning av 1 kilo Bratwurst:
Kött och fett ( 20-30 % fetthalt) 800 g
Potatismjöl 40 g
Vatten 120 g
Salt ev. nitrit 15 g
Kryddblandning 10-15 g
Blanda först de torra ingredienserna tillsammans med det malda köttet och fettet. Tillsätt sedan vattnet i omgångar. Blanda tills köttmassan binder sig.
Innehåll: Vitlök, svartpeppar, kummin, lök, paprikapulver, koriander, ingefära, muskotnöt, klumpförebyggande medel ( E 551), rapsolja
Näringsvärde/100g beräknade enl. 1169/2011/EC
Energi: 1485 kJ 356 kcal
Protein: 14,4 g
Kolhydrater: 65,4 g
-varav sockerarter: 14,8 g
Fett: 6 g
-varav mättat fett: 1,3 g
Salt (tillsatt): 0,00%
Natrium: 38,8 mg
-salthalt beräknat natrium: 0,1 g (natrium x 2,5)
Fiber: 19,8 g
OBS: DENNA KRYDDBLANDNNG INNEHÅLLER MYCKET LITET SALT (4,8%), SÅ DET MÅSTE TILLSÄTTAS OM DU VILL FÖLJA RECEPTET.