The store will not work correctly when cookies are disabled.
Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre.För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Jag gjorde äpplevin på egna finhackade äpplen och köpte denna jäst för att få tysk stil på vinet + lägre alkoholhalt. Frukten fick vara i och jäsa 9 dagar. Matade jästen med honung varje gång istället för socker när jäsningen avtog. Smakade av för att känna alkoholhalten istället för att mäta. Drog i citronsaft från 1 kg citroner vid ett tillfälle för syra. Jag tappade om 3 gånger och använde silduk första gången. Var riktigt svår att få klar och jag ser antydan till fällningar nu efter en vecka på flaska. Blev trots detta ganska bra och känslan på vinet blev tyskt vitvin och lättdrucken Apfelmost med honungsarom. Kommer nog bli mycket gott avkylt till sommarens grill.