Vinjäst

För att jäsa vin krävs en bra vinjäst och här finns både torr och flytande jäst. Dessutom finns färdiga jässatser med instruktioner och ingredienser för att göra eget vin. 

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 21-24 av 24

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
  1. Vinjäst Lalvin EC-1118 – torr champagnejäst för vin och cider, hög alkoholtolerans upp till 18 %, jästemperatur 10–30°CVinjäst Lalvin EC-1118 – torr champagnejäst för vin och cider, hög alkoholtolerans upp till 18 %, jästemperatur 10–30°C
    Vinjäst Lalvin EC-1118
    Rating:
    90%
    29 kr
  2. Vinjäst RC212 för röda viner – Pinot Noir/Bourgogne-stil, jästemperatur 20–30°C, alkoholtolerans upp till 16 %Vinjäst RC212 för röda viner – Pinot Noir/Bourgogne-stil, jästemperatur 20–30°C, alkoholtolerans upp till 16 %
    Vinjäst RC212
    Rating:
    86%
    29 kr
  3. Lalvin D-47 vinjäst för vita viner, rosé och mjöd, 15–20°C, upp till 14 %Lalvin D-47 vinjäst för vita viner, rosé och mjöd, 15–20°C, upp till 14 %
    Vinjäst Lalvin D-47
    29 kr
  4. Vinjäst Lalvin QA23, torrjäst för vitvin, jäsning 14–28 °C, upp till 16 % alkohol, sauvignon blancVinjäst Lalvin QA23, torrjäst för vitvin, jäsning 14–28 °C, upp till 16 % alkohol, sauvignon blanc
    Vinjäst Lalvin QA23
    Rating:
    100%
    29 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 21-24 av 24

Sida
per sida
Sätt fallande sortering