Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Kundrecensioner
Bra hink men häverten matchar inte
Häverten har ett hårt böjt plaströr för att lätt kunna hänga på hinkens sarg. Men plaströret når inte ner till botten vilket gör det mycket lättare att bara använda en vanlig slang.
Tycker att man kunde skicka med ett A4 med instruktioner och tipps och tricks eftersom de flesta som köper kittet är nybörjare.Publicerad
Bra
Jag har kört detta vin, både rött och vitt, alldeles utmärkt.
Jag kör 4 kilo socker och låter det jäsa tills det inte kommer en enda bubbla, tar ca 14 dagar i 23 grader, som rummet är.
Efter att det slutat jäsa använde jag en hålslev när jag tillsatt jässtoppet och rör runt och plaskar som fan i ca 4 minuter sen häller jag i första påsen klarningsmedel, sen rörs det om i ca 4 minuter till så all kolsyra är borta.
Efter 2-3 timmaråker den sista påsen i, och hålsleven får göra sitt jobb igen i ca 4 minuter.
Ställer hinken på en hylla sådan kommer upp en bit.
Jag låter vinet klarna i 4 dygn sen tappar jag om det i en tom hink och det får stå iytterligare ett dygn, sen är det bara att fylla på flaskorna.
Blir jätte gott om man bara låter det ta sin tid.Publicerad
Bra vin till bra pris
Följde instruktionerna men tog mindre vatten, c:a 20 l vätska totalt. Var riktigt gott direkt efter tappning på flaska, vet ännu inte hur det blir efter lagring. Jäsningen tog lite längre tid än det stod i instruktionerna.Publicerad