Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Kundrecensioner
Favoritprodukt
Nu är jag inte särskilt kunnig, men sedan jag började göra maskrosvin för några år sedan har det blivit en stående favorit. Det har blivit maskrosvin, körsbärsvin och äppelvin med denna jäst. Både smaken på resultatet och alkoholhalten har varit tillfredsställande så inte sett någon orsak att byta. Har hitintills inte misslyckats någon gång. Inte var det dyrt heller :) Använder även PGW:s jästnärsalt, jässtopp och klarningsmedel. Prisvärda produkter.Publicerad
bra
Bra produkter, tyvär slut i sortiment lite för ofta...
Önskar även annat frakt bolag, tar onödigt lång tid att få grejerna...Publicerad
Bra produkt, god smak!
Ett helt okey vitvin. Ingen smak/lukt av jäst. Väldigt söt smak och lättdrucket!
Enda "problemet" var att det verkade svårt att hålla igång jäsningen. Tog ett dygn innan det började bubbla och sen verkade den stanna av titt som tätt så jag var tvungen att skaka liv i blandningen några gånger per dag. Det kanske var onödigt, vet ej, det var först gången jag gjort vin själv!Publicerad
Gott rött vin
Enkelt att göra. Jag tillsatte tio procent mindre vatten, 13,5 liter istället för 15 för att få ett kraftigare vin. Tillsatte även en påse rödvinsarom. Vinet fick jäsa tills det jäst färdigt, det tog närmare två veckor. Efter några dagars klarning eftersötade jag vinet med lite socker och buteljerade. Nu ett par veckor senare är det ett mycket gott vin. Det påminner om ett vin jag gjort tidigare på en blandning av körsbär och vinbär. Det är dock inte särskilt likt ett köpt rödvin i smaken men det spelar ingen roll då det är mycket gott.Publicerad